nasıl kazandın.reklam mı izledin sadece
Hayır reklam izlemedim davetiye gönderenlere verdiler en çok gönderen 10 kişiye.. 10. kişinin 22 davetiyesi var oyüzden zor olmadı 29 arkadaşım sayesinde kazandım
davetlerin kabul edilmesi gerekiyor mu,yoksa sadece göndermek yeterli mi
davetlerin kabul edilmesi gerekiyor mu,yoksa sadece göndermek yeterli mi
Kabul edilmesi gerekiyor tabiki ama galiba sadece kendi arkadaşlarınıza davet gönderseniz yeterli olur kanısındayım önce siteye bi girip bakın ilk 10 un durumuna ona göre isterseniz üye olup uğraşın
arkadaslar aslında ilk 10 nu bile burdan cıkartabiliriz
güzelmiş bencede
iyi günlerde kullanman dileğiyle
Biraz önce gittim ve favori den kazandığım yüzüğü bikaçda poz verdikten sonra teslim aldım çok etkileyici bir yüzük tabiki sahibine verdim hemen resmini çekecektim ama malesef telefonumun şarjı çok az kaldığı için kamerayı açamadım çekebilirsem fotosunu eklerim. Ama gerçekten çok göz alıcı ben pek anlamadığım için tek taş pırlanta yüzük sandım
Biraz önce gittim ve favori den kazandığım yüzüğü bikaçda poz verdikten sonra teslim aldım çok etkileyici bir yüzük tabiki sahibine verdim hemen resmini çekecektim ama malesef telefonumun şarjı çok az kaldığı için kamerayı açamadım çekebilirsem fotosunu eklerim. Ama gerçekten çok göz alıcı ben pek anlamadığım için tek taş pırlanta yüzük sandım
yasir sahibi kim bakim o yüzüün
Favorinin basın sayfasından bir alıntı
"...üçüncü Yasir Gültekin ise sevgilisine hediye edebileceği taşlı bir yüzüğün sahibi oldu"
Tebrikler kardeşim o gün baktıgımda ben çok begendim bir bayan olarak umarım szölünde bayılacak şansın daim olsun