Evet arkadaşlar kimlik fotokopisi çok sıkıntılı bir şey kazanılan hediyeler de ajanslara gönderiyoruz fakat bunun için bir önlem alan yada başka bir şey yapan oluyor mu aklıma takıldı da?
Evet arkadaşlar kimlik fotokopisi çok sıkıntılı bir şey kazanılan hediyeler de ajanslara gönderiyoruz fakat bunun için bir önlem alan yada başka bir şey yapan oluyor mu aklıma takıldı da?
Kimlik fotokopisinin arkasına ibranamede belirtilen şekilde ''Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün ... tarih ve ...... sayılı izni ile ...... tarafından düzenlenen kampanya sonucu ismime isabet eden ....TL değerindeki ......ikramiyemi alabilmem için gerekli olan kimlik fotokopisidir.'' yazdıktan sonra altına ad, soyad yazıp imzalıyorum.
Gönderdiğimiz yer tekrar fotokopi çekerse yine arkası boş olarak çıkar 😊
altını, sağını, solunu, arkasını yazmak çözüm değil farklı metodlarla bu yazılar yok edilebilir. ama kimliğin üstüne gelecek şekilde yazı yazarsak ikramiye hediyede kullanılmak için gönderilmiştir şeklinde aceba ajanslar kabul eder mi? orasını bilmiyorum.
altını, sağını, solunu, arkasını yazmak çözüm değil farklı metodlarla bu yazılar yok edilebilir. ama kimliğin üstüne gelecek şekilde yazı yazarsak ikramiye hediyede kullanılmak için gönderilmiştir şeklinde aceba ajanslar kabul eder mi? orasını bilmiyorum.
Bahsettiğiniz gibi bir ibareyi noterler bile düştüğüne göre, siz de ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ama hatırlar mısınız bilmiyorum, 10 yıl önce falan Sağlık Bakanlığının sistemine sızmışlar sistemdeki tüm hastaların TC Kimlik, adres vb bilgilerini indirip CD'lere basıp, kredi kartına taksitle satmışlardı. O yüzden isteyen bu bilgilere zaten kolayca ulaşabiliyor.
e devletten kimliğime şirket açılmasın kimliğimle üzerime birşey yapılmasın diye kısıtlama getirin. eğer şirket açmaya karar verirseniz değiştirisiniz yine e devlet üzerinden. bu şekilde kötü yerde kullanılmaz.
çekiliş içindir diye üstüne filigran ekliyorum
Bunu nasıl yapıyorsun detaylandırabilir misin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburdan yapabilirsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
burdan yapabilirsin
bunu yaptığımız zaman ajanstan kimlik şöyle böyle vs. diyerek red ediliğ ödül hakkımızı kaybetmeyiz demi