ne kadar farketti hocam silinenler? yaklasik kac katilim azalmis oluyor?
Sayı konusunda bir şey diyemem ama mesela benim deneme yaptığım hesap düzenlendi.Bundurumda risk alanlar çoksa eğer ona göre farkeder.Sadexe ürün konusu değil bastırdığımız oonu başka açıklarda var.Fiş nosu ile isterse baya bi kısmı çözülcek ama onuda o şekilde yapacaz dediler dur bakalım.
U2 gibi çekiliş noya karşılık gelen fişin aslını istemeleri lazım ve fişte plusı görmeleri lazım. Yada PL'yi
Alevere dalavereyle kazanmak hediyeyi alana hiç bir zaman fayda getirmez
ne kadar farketti hocam silinenler? yaklasik kac katilim azalmis oluyor?
Sayı konusunda bir şey diyemem ama mesela benim deneme yaptığım hesap düzenlendi.Bundurumda risk alanlar çoksa eğer ona göre farkeder.Sadexe ürün konusu değil bastırdığımız oonu başka açıklarda var.Fiş nosu ile isterse baya bi kısmı çözülcek ama onuda o şekilde yapacaz dediler dur bakalım.
Bu tip hile hurdaya bulaşanlarla mücadele etmek gerekir. Yok son gün toplu mal alayım, çekilişten sonra iade edeyim... Bunun adı sahtekarlıktır...
Fişin tarihi/numarası/saati!!! Hepsi kontrol edilmeli.
Mücadeleni destekliyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sırf çekilişe katılabilmek için son günlerde onlarca alışveriş yapıp ertesi gün iade etmek sahtekarlığın daniskası
Yazıklar olsun diyorum.
Fişlerin renkli fotokopisini çekip iade ederler
Sahtekarlıkta sınır yok, haram olduğunu ve yaramayacağını da bilmeleri lazım
Aynı soyalar da on kişi nasıl katılıyor anlam veremedim
Arkadaşlar normal fairy plus olmayanlarda kabul edilmiş bilgisi olan varmı dogrumudur
Arkadaşlar normal fairy plus olmayanlarda kabul edilmiş bilgisi olan varmı dogrumudur
Edildi de düzeltebilirlerse düzeltecekler.Ama ısrarcı olmak lazım.En azından destek kısmından yazın ayrıca fişle oynama yapılarak sahte fiş yüklemelere karşı ilgili fiş no istenmesi gibi mutaka yazın.