ben katılmamışdım bu kampanyaya katılan arkadaşlar inş başka zaman şansınız güler umarım

Valla ev makarna dolu.Diğer kampanyasınada katılmıştım bolca makarna yiyoruz artık..

Ben de katılmıştım ama KONYAda değilim 

Eee tencere ve tabak kazananlar açıklanmıyormu?

Eee tencere ve tabak kazananlar açıklanmıyormu?
Tencere ve tabaklar çok önce gönderildi.ben tencere kazanmıştım.

ben konyalıyım. kampanyaya katılmadım ama burdaki marketlerdeki makarna reyonlarında çoğunlukla selva var ve ucuz. en son 55 kuruşa bile satılıyordu.. ben şahsen hep selva alıyorum ama kampanyaya katılmadım.

Soyad ları aynı vede asiller neden yedekde yoklar Bu kampanyada var bir oyun Selvaya yakıştıramadım
FADİM BÜYÜKİPEKÇİ  KONYA              HYUNDAİ İ20 Otomobil Kazanan ASİL TALİHLİ
MUSTAFA RAŞİT BÜYÜKİPEKÇİ KONYA  ARÇELİK LCD TV kazanan ASİL TALİHLİLER
İBRAHİM ÜMİT BÜYÜKİPEKÇİ  KONYA    TOSHİBA Dizüstü Bilgisayar Kazanan ASİL TALİHLİLER

Bence bu kampanyada da vardı tencere hediyesi ben mi yanlış hatırlıyorum...

arkadaşlar ben tam 92 katılım yapmıştım 23000  puan gönderdim  açıkçası umudum vardı  hangi  müşteriler yani ev için alanlar bu kadar gönderebilir ben bir okulun mutfağında çalışıyorum sırf bunun için selva aldırıyordum  bir bukadar puan da  bundan önceki kampanyada göndermiştim yedek bile gelmedi hiç bu sebele bu çekilişte bir hile olduğunu düşünüyorum   neyse sağlık olsun  (

kazananlar şanslı kişiler, tebrik etmekten başka çare yok gibi