Gönderen Konu: Algida  (Okunma sayısı 35790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eksi4

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Algida
« Yanıtla #200 : 21 Nisan 2017, 17:21:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben aldım magnum sorun yok.
ben bugün gittim migrosa kasiyerin demesi her 24 saatte 1 adet alabiliniyor dedi bir sürü şifreninde yandığını söyledi
henüz ben migrosa gıtme durumum olmadı aldıgım sıfreler iptal mi yani _?
  ben bu kampanyadan bi şey anladıysam arap olayım böyle kampanya yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi arkadaşım inan ki bende bişi anlamadım elimde bir sürü şifre var yanmasın diye korkudan kullanamadım da :(

valla halen kullanamadım mıgrosun onunde bı aşağı bı yukarı eve dondum bırde orda rezıl edıyor kasiyerler :D bomboş market kasaya geçince kuyrup oluverıyor :D  bıde  dıyorlar sızden ssonra bır musterı daha almam gerek beklıyorum sonra geçersız kod geçersız kod  lıpton çayda öyle yaptılar :) hem kod yanacak hem rezil olcam hemde moralimsıfır olarak eve gelmekten krktugum ıcın bende bekletıyorum :)

VEDA ETTİM; beni üzenlere, karşılıklı otururken huzursuzluk verenlere, akıl verip akıl almayanlara, iğneleyip yaralayanlara...

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #201 : 21 Nisan 2017, 17:25:39 »
az önce sıfır kartla magnum ve oreo alabildim. diğer kodları kabul etmedi. migor müdürüyle komuştum. aşırı ilgiden dolayı kısıtlama geldi her kartla sadece 1 dondurma alınacak artık oda sadece bumbum olacağını söyledi. ben onun yalancısıyım belkide beni geçiştirdi. kampanya göçtü sizin anlayacağınız.
iyi sallamış

Desteksiz olmuş.. ;D ;D

Bana da bizim Migros'un kasiyeri her karta 3 dondurma alınabiliyor dedi.Bu biraz daha destekli ;D

Ben her karta 4 er tane aldım. ;D

Çevrimdışı gürünlü

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #202 : 21 Nisan 2017, 17:38:47 »
 8 tane migros kartım var arkadaşlar bir sürü dondurma aldım fişlerini attım   fakat hangi karta hangi dondurmayı aldığımı nasıl anlayabilirim :'(

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #203 : 21 Nisan 2017, 17:52:02 »
Bugün bir  karta dört dondurma şifre ile aldım.Magnum,clasiko çukulatalı,nooger oreo,bom bom birtek nooger  sandviç düşmedi.Şifre daha önce kullanılmış dedi.yani bir karta bir dondurma kesinlikle değil.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #204 : 21 Nisan 2017, 17:55:54 »
8 tane migros kartım var arkadaşlar bir sürü dondurma aldım fişlerini attım   fakat hangi karta hangi dondurmayı aldığımı nasıl anlayabilirim :'(

Mobil uygulaması var migrosun. oradan profilinize girip, alışveriş geçmişim kısmından ne aldığınızı görebilirsiniz...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı petunya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #205 : 21 Nisan 2017, 18:27:39 »
noger sandwichlerin neden düşmediği belli oldu.noger winner düşüyor.değiştirmişler demekki. >:(

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #206 : 21 Nisan 2017, 18:32:32 »
Dün sıfır karta hepsinden aldık.

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #207 : 22 Nisan 2017, 11:39:27 »
peki aynı günde aldığınız şifrelerlemi aldınız dondurmaları çünkü kasiyerin bana demesi misal bugün aldıysam şifreleri bugün kullanmak zorundaymışım önceki şifreleri kabul etmiyomuş sistem halbuki şifre alırken 7 mayısa kadar kullanılır diyor kafam çok karıştı en sonunda algidayı arıcam valla saçma sapan iş yapıyolar
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #208 : 22 Nisan 2017, 14:05:37 »
peki aynı günde aldığınız şifrelerlemi aldınız dondurmaları çünkü kasiyerin bana demesi misal bugün aldıysam şifreleri bugün kullanmak zorundaymışım önceki şifreleri kabul etmiyomuş sistem halbuki şifre alırken 7 mayısa kadar kullanılır diyor kafam çok karıştı en sonunda algidayı arıcam valla saçma sapan iş yapıyolar
hayır şifreler hep geçerli
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #209 : 22 Nisan 2017, 14:32:43 »
hayır şifreler hep geçerli
çok teşekkürler gittiğimde bi daha denicem şansımı :)
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar