ben aldım magnum sorun yok.
ben bugün gittim migrosa kasiyerin demesi her 24 saatte 1 adet alabiliniyor dedi bir sürü şifreninde yandığını söyledi
henüz ben migrosa gıtme durumum olmadı aldıgım sıfreler iptal mi yani _?
ben bu kampanyadan bi şey anladıysam arap olayım böyle kampanya yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi arkadaşım inan ki bende bişi anlamadım elimde bir sürü şifre var yanmasın diye korkudan kullanamadım da 
valla halen kullanamadım mıgrosun onunde bı aşağı bı yukarı eve dondum bırde orda rezıl edıyor kasiyerler

bomboş market kasaya geçince kuyrup oluverıyor

bıde dıyorlar sızden ssonra bır musterı daha almam gerek beklıyorum sonra geçersız kod geçersız kod lıpton çayda öyle yaptılar

hem kod yanacak hem rezil olcam hemde moralimsıfır olarak eve gelmekten krktugum ıcın bende bekletıyorum
az önce sıfır kartla magnum ve oreo alabildim. diğer kodları kabul etmedi. migor müdürüyle komuştum. aşırı ilgiden dolayı kısıtlama geldi her kartla sadece 1 dondurma alınacak artık oda sadece bumbum olacağını söyledi. ben onun yalancısıyım belkide beni geçiştirdi. kampanya göçtü sizin anlayacağınız.
iyi sallamış
Desteksiz olmuş..

Bana da bizim Migros'un kasiyeri her karta 3 dondurma alınabiliyor dedi.Bu biraz daha destekli

Ben her karta 4 er tane aldım.
8 tane migros kartım var arkadaşlar bir sürü dondurma aldım fişlerini attım fakat hangi karta hangi dondurmayı aldığımı nasıl anlayabilirim
Bugün bir karta dört dondurma şifre ile aldım.Magnum,clasiko çukulatalı,nooger oreo,bom bom birtek nooger sandviç düşmedi.Şifre daha önce kullanılmış dedi.yani bir karta bir dondurma kesinlikle değil.
8 tane migros kartım var arkadaşlar bir sürü dondurma aldım fişlerini attım fakat hangi karta hangi dondurmayı aldığımı nasıl anlayabilirim 
Mobil uygulaması var migrosun. oradan profilinize girip, alışveriş geçmişim kısmından ne aldığınızı görebilirsiniz...
noger sandwichlerin neden düşmediği belli oldu.noger winner düşüyor.değiştirmişler demekki.
Dün sıfır karta hepsinden aldık.
peki aynı günde aldığınız şifrelerlemi aldınız dondurmaları çünkü kasiyerin bana demesi misal bugün aldıysam şifreleri bugün kullanmak zorundaymışım önceki şifreleri kabul etmiyomuş sistem halbuki şifre alırken 7 mayısa kadar kullanılır diyor kafam çok karıştı en sonunda algidayı arıcam valla saçma sapan iş yapıyolar
peki aynı günde aldığınız şifrelerlemi aldınız dondurmaları çünkü kasiyerin bana demesi misal bugün aldıysam şifreleri bugün kullanmak zorundaymışım önceki şifreleri kabul etmiyomuş sistem halbuki şifre alırken 7 mayısa kadar kullanılır diyor kafam çok karıştı en sonunda algidayı arıcam valla saçma sapan iş yapıyolar
hayır şifreler hep geçerli
hayır şifreler hep geçerli
çok teşekkürler gittiğimde bi daha denicem şansımı