Tebrikler.Nasıl bir duygu cok iyi bilirim
Daha büyük hediyeler cıktığında nette paylaş ama çevrendekilerle asla paylaşma derim.Sana borcu olanlar nası olsa sana su cıktı der vermez, Hadi bugun sendeniz derler, bana şunu alırsın derler vs vs... Bi bakarsin elinde hiç bişi kalmamış(Sayısaldan 5 bildiğimde yaşadıklarım )
ARKADAŞLAR HALA İNANAMIYORUM DÜN EVE BİR ZARF GELMİŞ İÇİNDEDE SONY ERİCSON C902 ASİL TALİHLİ OLDUĞU YAZIYOR ALLAH HERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN
[/quote
güle güle kullan çok sevindik .. benim kuzende kazanmış tı böyle bir telefon ama kazandı bildirisi eve geç gelince yedek talihliye vermişler .postacıyı dövecekti o kadar kızdıki ama kısmet değilmiş tabiki hayırlısı olsun iyi günlerde güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARKADAŞLAR HALA İNANAMIYORUM DÜN EVE BİR ZARF GELMİŞ İÇİNDEDE SONY ERİCSON C902 ASİL TALİHLİ OLDUĞU YAZIYOR ALLAH HERKESE BU DUYGUYU TATTIRSIN
[/quote
güle güle kullan çok sevindik .. benim kuzende kazanmış tı böyle bir telefon ama kazandı bildirisi eve geç gelince yedek talihliye vermişler .postacıyı dövecekti o kadar kızdıki ama kısmet değilmiş tabiki hayırlısı olsun iyi günlerde güle güle kullan
çok moral bozucu bu ya ay düşünmek bile istemiyorum bana aynısı oluyormuşta hayır hayır yok ben sinirlerime hakim olamazdım
DEVAM