Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinankete katılanlara 10 tl indirim veriyormuş. ama bitiridm ben bişi olmadı ne indirim kodu ne başka bir şey:(
bu arada teeknosa zaten hemen hemen herseyi piyasadan pahalıya sattığı için 10 tl indirim versede çok nadir işe yarar
kod çıkıyor, tüm soruları yanıtladıktan sonra %lerde altta kategorilerin yazılı olduğu bi ekran geliyor, ordan mesela cep telefonu kategorisine tıklayınca bir form çıkıyor, formu doldurunca e-mail adresine kod gönderiyorlarmış 24 saat içerisinde, öyle yazıyor.
kod çıkıyor, tüm soruları yanıtladıktan sonra %lerde altta kategorilerin yazılı olduğu bi ekran geliyor, ordan mesela cep telefonu kategorisine tıklayınca bir form çıkıyor, formu doldurunca e-mail adresine kod gönderiyorlarmış 24 saat içerisinde, öyle yazıyor.
teşekkürler jodi ürün adına tıkladım oldu. hatta süper oldu dvd player alıcam bir tane 10 lira indirim + yanında tabu hediyesi var

çok güzel oldu.
hediye alacağınız kişiyle ilgili soru soruyolar çıkan hediyelerden birini seçiosunuz 10 tl indirim şifresi veriolar galiba
50tl üzeri alışverişlerde geçerliymiş. bir de 3 ocağa kadar kullanılması gerekiyormuş. haberiniz olsun
10 diilde 30-40 olaydı bi laptop soğutucusu alabilirdim kendileri kaybetti..
Benkinin sol tarafında klima çalişio sanki.. Yazın evde laptop çalıştırmam yasak oturma odasında
bende üşüdükçe başına geçiyorum parmaklarımı ısıtıyorum..