ORIFLAME'DEN ÖZEL VÜCUT BAKIM SETİ
25 COSMOTURK OKURUMUZA (Bir Ay Boyunca)GARNIER’DEN KAFEİNLİ GÖZ ROLL-ON
20 COSMOTURK OKURUMUZA (Her Hafta)YAPMANIZ GEREKENLER1) Sitemizin sol tarafında bulunan "TIKLA - KAZAN" bannerını veya burayı tıklayın
2) En yakın 5 arkaşınızın mail adresini yazın
3) Ve gönder tuşuna basın
Hepsi bu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Armağan kazanmanız durumunda, göndeceğimiz armağanın kargo ücreti, kazanan okurumuz tarafından ödenmesi gerekmektedir. Ödeyeceğiniz kargo ücreti sizin adınıza "Cosmoturk Kız Çocuklarını Okutma Fonu'na" aktarılacaktır.
(İstanbul içi gönderimler için (Sabit): 3 YTL + KDV, İstanbul dışındaki tüm illere gönderimler için (Sabit): 3.5 YTL + KDV'dir.)
Yukarıda belirtilen kargo gönderim ücreti dışında, kazanmış olduğunuz armağanınız için ayrıca ek ücret talep edilmeyecektir.
Kafeinli göz roll-on çok hoşuma gitti

Avrupa'da yılın ürünü seçilmiş haketmiş bence
kremlerde güzelmişşşş bayaa
Armağan kazanmanız durumunda, göndeceğimiz armağanın kargo ücreti, kazanan okurumuz tarafından ödenmesi gerekmektedir. Ödeyeceğiniz kargo ücreti sizin adınıza "Cosmoturk Kız Çocuklarını Okutma Fonu'na" aktarılacaktır.
(İstanbul içi gönderimler için (Sabit): 3 YTL + KDV, İstanbul dışındaki tüm illere gönderimler için (Sabit): 3.5 YTL + KDV'dir.)
Yukarıda belirtilen kargo gönderim ücreti dışında, kazanmış olduğunuz armağanınız için ayrıca ek ücret talep edilmeyecektir.
Bana geldi 9tl istedi adam almadım kargoyu, arkadaşa verdim o aldı