Bektım herkes bloglarında hediye dağıtıyor,hazır yılbaşı yaklaşırken dayanamadım bende katılayım dedim.Yapmanız gereken şey bloglarıma üye olmanız,eğer blogunuz varsa kampanyamı duyurmanız ve konu altında cilt tonunuzu ve blog adresinide belirten bir mesaj atmanız.29 Aralık sabahı sonuçları açıklayıp aynı gün içerisinde kargoya vereceğim ki yılbaşı gecesine yetişsin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinayrıntılı bilgiye ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.herkese başarılar...
Bu arada arkadaşlar, arkadaş olarak eklediğinizde bloga üye olmuş olmuyorsunuz bunun için blog sayfasına girip temaya göre sağ veya sol alt tarafta bu bloga üye ol linkine tıklamanız gerek, hatırlatayım dedim
sitene üye oldum,arkadaşlarıma ekledim ve bloğumda yayınladım.bu arada ten rengimi de yazdım

Hayırlı olsun canım ilk yorum benden geldi ilk puanını da ben verdim
Siteniz hayırlı olsun, hediyenizde çok hoştu bende katıldım ve blogumda duyuruyu paylaştım
İtiraf ediyorum teknoloji konusunda pek iyi değilim nedense çok zorlandım, ve diğer bloglarınıza ne kadar çabalasamda üye olamadım ama sorun değil siteyi tanımış oldum kampanyaya katılamayacak olsam bile.
üye oldum ve blogumda duyurdum tesekkürler
Nazenciğim, o sayfada verdiğim linklere tıkladığında sağ veya sol tarafta aşağı doğru indiğinde bu siteye üye ol linki var, oraya tıkladığında kolayca izlemeye alıyorsun tatlım.
Venüsger sana oradan mesaj gönderdim

Bu arada herkese hoşgeldiniz diyorum
Üyen oldum blogumda da paylaşacağım şimdi
bende üye oldum bloglarına
başarılar...