valla benimde alakam yok 620 ye yüksedim
silinebilirsin   

biri gelip bana sahte oy basıcak ben silnicem oldu 

o zaman herkes birbirini sildirebilir favori yetkilileri o kadar safmı

aradım yetkili yoktu tekrar arama yapıcam.ayrıca başka birinde denedim oy verdim ne kadar bassam o kadar arttı oy.sitede bişeyler oluyor anlamadım.

aradım görüştüm ben haberleri yoktu sitede olanlardan.anlattım uzun uzunbakıcaklar hemen.bu olay yüzünden baya oy aksaması falan yaşadık ya 

aradım görüştüm ben haberleri yoktu sitede olanlardan.anlattım uzun uzunbakıcaklar hemen.bu olay yüzünden baya oy aksaması falan yaşadık ya  

beni astronomik rakama yükseltmişler  oy verdiriyom tek linkim çalışmıyo 

beni astronomik rakama yükseltmişler  oy verdiriyom tek linkim çalışmıyo 
özel msj atamıyorum hakkım dolmuş..bende sıkıldım bu yarışmadan sürekli yarışmacılardan biri linklerimi kitliyor ayıp yaaa...2 gün arkadaşlarım oy veremedi..

yinemi kitlediler ceyda 

bu sefer hakkatten favori beceremedi bence bu işi.kaç kez aradım kanka olduk adamla yaw 

daha önce oyları silinenler bir anda uçtu 2. ve 3. oldu.karıştı valla baya bitsede kurtulsak off 

bende kilitlenme olayı en son oyların karıştığı zaman oldu sonra olmadı hiç.ama yazık yani emek veriyoruz favoride acık ilgilense keşke.dün aradım yani liste böyle dedim inceliyoruz diyorlar ee silinen varsa silinse bizde bilsek demi ne durumdayız ona göre oy toplasak.bir sürü favori yarışması oldu ama berbat olanı buydu bence 

çok uğraştınız kızlar ya inşallah kazanırsınız bugün son demi