bu ayda gelmezse toplu halde şikayet var a yazalım yada toplu sosyal ağlardan sesimizi duyuralım  

normalde kimseden birşey isteyen biri değilim ama kazanılan hakkın peşinden koşmak caizdir  

Benimki geldi bugün, işteyim şu an eve gidince açıcam 

Baya bişey var içinde, öyle görünüyor.

Sanki daha fazla olacaktır içi az gibi geldi

Sanki daha fazla olacaktır içi az gibi geldi
Neler var içinde, paket yanımda ama açmadım 

Açsam işyerindekiler talan edececeklelr biliyorum  

Geldi bana da 

nescafe nesfit nesquik nescafe soguk kahve ikisi bir arada çoklu paket knorr fırında tavuk damak çikolata nestle gofret aklımda kalan bunlar

Geldi bana da  nescafe nesfit nesquik nescafe soguk kahve ikisi bir arada çoklu paket knorr fırında tavuk damak çikolata nestle gofret aklımda kalan bunlar
 nescafe nesfit nesquik nescafe soguk kahve ikisi bir arada çoklu paket knorr fırında tavuk damak çikolata nestle gofret aklımda kalan bunlar
  eksik yok yanılmıyorsam bende bu kadar hatırlıyorum.ne zaman geldi saat kaçta  

Eşim getirdi bilmiyorum işterine gitmişti

Geldi bana da  nescafe nesfit nesquik nescafe soguk kahve ikisi bir arada çoklu paket knorr fırında tavuk damak çikolata nestle gofret aklımda kalan bunlar
Ohh oh süper, eve gidince büyük bir keyifle açıcam  

Afiyet bal şeker olsun hepimize ^_^