eve gidince ilgileneyim şununla bari kafam karışıyo işte çözemedim bi türlü teşekkürler yardımlar için..
usb kazanan arkadaşlarda yazı sayılarını söyleyebilirler mi
rica etsem.
ilk hafta 3 yazı yukleyen kazandı ama artık yukseliyor sen 200 yukle garainti olsun
saol... atıyorum günde 500 yazı göndersek laptop kazanabiliriz değilmi 
Kazanırsın tabi de.o kadar yorgunluktan sonra seni hayata kim kazandıracak bilemem

günde 500 konu bütün günün demektir zor iş ben 3 gündür ruh gibiyim ona rağmen günde dediğin rakamı yapamıyorum:-[
Ya bir de bişey sorucam sizin eklediğiniz yazılar hemen ekleniyor mu benimkilerin yarısı eklenmedi daha bu haftaki yarışma sonuna kadar eklenir dimi.O kadar uğraştım bi de sorun çıkmasın.Var mı bu durum başına gelen.
bazı kısa içerikleri eklemedik diye açıklama yapmışlar 2. hafta sonucunda. İnşallah eklenir gülüm
bazı kısa içerikleri eklemedik diye açıklama yapmışlar 2. hafta sonucunda. İnşallah eklenir gülüm
hadi yaaa

tüh inşallah eklenir çok kısa da değil ama.
uzun içerikliler de var eklenmeyen
hiç öyle birşey başıma gelmedi çok şükür, hemen ekleniyor, şuan yazı sayım 242, bu gün kesin 500 yapıcam blogmun hiti de baya bi arttı daha dün açtım
Sayfa gösterimi
Geçen Hafta: 0
Bu Hafta: 858
laptop 'a gerçekten çok ihtiyacım var inşallah kazanırım , çok uğraşıyorum valla boşa giderse çok üzülürüm
hiç sanmam ama dene haftaya bizede sölersin
hiç sanmam ama dene haftaya bizede sölersin

haklısın galiba ,,,,,,,
11 ARALIKTA 3. HAFTA BİTİYORMUŞ yeni gördüm ben pazartesinden pazartesiye sanıyordum

günde 1000 veya 1500 yazı eklemem lazım çok zor

sonuçlar pazatesimi açıklanıyor ?
birde arkadaşlar ben fıkra,öykü,şiir vs şeyler ekliyorum kabul edilmeme gibi bir sorun yok değilmi ?
fıkra öykü şiir ekleyen çok var sanırım kabul edilir