Hediye paketi çıkmış 5 kişiye sanıyordum 50 kişiymiş
ürün almışken katılamadığım bir çekiliş, kısmet değilmiş:( Kazananlara tebrikler.
Kartlar bir gelseydi de 8,90 a alıp katılsaydık ama yine bir işler döndü ve bitti.
Arkadaşlar hiç farkettiniz mi,Hüsnüye SOLAK, tüm Carrefoursa çekilişlerinde asil talihli olarak ödül kazanmış.İphone'lar İpad'ler Playstation 4 ler. Biz kartları bile bulamazken bu arkadaşın tüm çekilişlerden ödül kazanması size de tuhaf gelmiyor mu.Ben Carrefoursa çalışanı olduğunu düşünüyorum.
en azından maliyeti kurtardık.oda parfümlerini deodorant niyetine de kullanmalı da en azından yeni kampanyalara yer açılsın
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım.LTD. ŞTİ. adına düzenlenmiş olan P&G FEBREZE CARREFOURSA çekilişini asil talihli olarak kazandınız, tebrik ederiz.
Kazanmış olduğunuz 424,80 TL değerinde P&G HEDİYE PAKETİ (12 Aerosol, 12 CAR, 6 Ellipse) ikramiyesini teslim edebilmemiz için son başvuru tarihi olan 22.12.2015 mesai saati bitimine kadar nüfus cüzdan fotokopiniz ve altına gerektiğinde ulaşabileceğimiz telefon numaralarınız, kampanya adı (P&G FEBREZE CARREFOURSA) ve asil talihli olduğunuzu yazarak aşağıda belirtilen faks numaramıza ulaştırmanız ekte gördüğünüz teslim tesellüm belgesini imzalayarak , ( ………. ) kısma şifrenizi yazınız) aslını şifreli kart ve fiş/fatura ile asil son başvuru tarihine kadar tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar hiç farkettiniz mi,Hüsnüye SOLAK, tüm Carrefoursa çekilişlerinde asil talihli olarak ödül kazanmış.İphone'lar İpad'ler Playstation 4 ler. Biz kartları bile bulamazken bu arkadaşın tüm çekilişlerden ödül kazanması size de tuhaf gelmiyor mu.Ben Carrefoursa çalışanı olduğunu düşünüyorum.
Merak ettim google a yazdım gerçekten de bir sürü şey kazanmış. Sırrı nedir bilmem ama güzel şeyler kazanmış
Kartlar bir gelseydi de 8,90 a alıp katılsaydık ama yine bir işler döndü ve bitti.
h&s değil bu. febreze.
febreze 8,90 dı işte

kart gelmediği için almadım