arkadaşlar direk üye olabiliyormuyum siteye daha yeni üye olacağımda eğer olabilirsem yoksa davetiye falan gerekmi yada birinin adı altında üye olabilirim 

arkadaşlar direk üye olabiliyormuyum siteye daha yeni üye olacağımda eğer olabilirsem yoksa davetiye falan gerekmi yada birinin adı altında üye olabilirim 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapinBu arkadasa özel msj at sana davetiye atsın

Yarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadım

Yarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadım
Teknik bi sorun yüzünden redeem kapatılmış panik yapmayın yazmıslar. Bugün tekrar açılmayacakmıs sanırım 

Teknik bi sorun yüzünden redeem kapatılmış panik yapmayın yazmıslar. Bugün tekrar açılmayacakmıs sanırım 
qanqa milleti görsen nasıl daldı sisteme ama fos çıktı 

Valla ben Lockerz'i falan unutmuştum yasir yazınca aklıma geldi tühh kaçırdık dedim sonra duyuruyu görünce sevindim 

Artık Redeem'i bekliyorum kaçırmıcam bu sefer 

Hiç boşuna sevindirik olma. Hediye mediye kalmadı. Ben girdiğimde bitane yeşil shuffle vardı bide macbook. Bi ton ödülümüz kaldı üzülmeyin demişler ama işte duvar kağıtları ton ediyodur heralde 

Bu arada Autofill ayarlarını değiştirmişler. Heralde Autofilin kural kısmında farklılık yaptılar o yüzden abuk subuk doldurdu Allahtan onu düzeltme fırsatım oldu