Yeni Auris ve Yeni Avensis modellerimizi 25-26 Temmuz tarihlerinde Toyota Plazalarda test edin, Toyota Türkiye tarafından size sms ile gönderilecek şifrenizle uygulamamıza katılın, iPad kazanma şansı yakalayın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
5 Kişiye iPad Kazanma Şansı
Plazalarda test sürüşü yapan 5 kişi ise, Toyota şenliğinin en şanslıları olacak. Test sürüşünü gerçekleştirenler, verilecek kupondaki şifre ve kişisel bilgileriyle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web sitesine giriş yapacaklar ve site içerisine #BiToyotamOlsa hashtag'i ile bir cümle yazacaklar. Bu cümleler arasından en beğenilen 5'i, cümlenin sahibine bir iPad kazandıracak.
Bugun son gundu dimi, durmus durmus bugun ariyorlar gelin diye:(
Ben bugun gittim.Ama bişey vermediler.İnş sms felan gelir
diazem gazoz sevmez cola içer hamde teneke cola olacak
arkadaşlar ben test sürüşüne katıldım ancak şifreli kart türü herhangi birşey vermediler...bitoyotamolsa.com adresine girmemi söylediler ancak siteye girmiyor....telefonuma sms de gelmedi...sizlerde durumlar nedir?
arkadaşlar ben test sürüşüne katıldım ancak şifreli kart türü herhangi birşey vermediler...bitoyotamolsa.com adresine girmemi söylediler ancak siteye girmiyor....telefonuma sms de gelmedi...sizlerde durumlar nedir?
sms gelir bugün heyecan yapmayın.
Sms gelecek, site açılacak. Sabredin adamlar pazar gecesi mi yapacaklardı