Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1
Çin Malı elektrikli motosiklet scooter falan verseler. Şu Avrupa sevdasından vazgeçseler neler neler verirler.
2
Bu Kampanya Migros Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 03.06.2025 tarihli ve E-24951361-255.01.02-73181 sayılı izni ile düzenlenmektedir. 08.07.2025 (09:00) - 08.08.2025 (23:00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları’ndan, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Nestle Türkiye Gıda San. A.Ş.’ye ait Tüm Nescafé Classic %100 Çözünebilir Kahve ve Nescafé Gold %100 Çözünebilir Kahve ürünlerden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 300 TL ve katları tutarında (Her 300 TL’lik ürün alımına 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan Money veya Money Bonus üyesi müşteriler kampanyaya katılacaklardır. Ad, soyad ve telefon bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money veya Money Bonus üyesi müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kampanya tarihleri arasında verdiği siparişini iptal veya iade edenlerin çekiliş hakkı da iptal edilecektir. Migros Hemen veya Migros Sanal Market siparişlerinde; teslimat tarihinin en geç 08.08.2025 olması, yapılan alışverişin provizyona dönmesi ve teslimat sırasında Nestle Türkiye Gıda San. A.Ş.’ye ait Tüm Nescafé Classic %100 Çözünebilir Kahve veya Nescafé Gold %100 Çözünebilir ürünlerinin net ödeme tutarının 300 TL olması gerekmektedir. Kampanya Money veya Money Bonus üyesi müşterilere yöneliktir. Çekilişte 50 kişi Nescafe Gold Kahve Makinesi (birim değeri: ₺15.122,00), 30 kişi Stanley Quencher-Pipetli-1.18 Lt (birim değeri: ₺2.699,00) ve 30 kişi Philips Eco Conscious Edition 350w Smoothie Blender HR2500/00 (birim değeri: ₺2.349,00) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 27.08.2025 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 02.09.2025 tarihinde Takvim Gazetesi Türkiye Baskısı’nda duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmelerden Migros Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım sorumlu değildir. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler 17.09.2025, yedek talihliler 02.10.2025 tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu kampanyaya Nestle Türkiye Gıda San. A.Ş., Migros Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. *Görseller temsilidir.
3
Bu kampanya Migros Ticaret A.Ş. tarafından MPİ’nin 24.06.2025 tarih ve E-24951361-255.01.02-74185 sayılı izni ile Mucize Tanıtım tarafından düzenlenmektedir. 05.07.2025 (Saat 10.00) – 05.08.2025 (Saat 22.00) kampanya tarihleri arasında Migros Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan; Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları’ndan veya Migros Sanal Market’ten Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. firmasına ait Ülker Çikolata markalı ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 150 TL ve katları tutarında (Her 150 TL için bir çekiliş hakkı) alışveriş yapan Money veya Money Bonus üyesi müşteriler kampanyaya katılacaklardır. İkramiye olarak, 10 kişiye 27.240 TL değerinde Philips EP5547/90 Tam Otomatik Espresso ve Kahve Makinesi, 10 kişiye 19.999 TL değerinde Dyson Ontrac Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık, 10 kişiye 6.870 TL değerinde JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör, 10 kişiye 2.724 TL değerinde Schafer Teelike 1800 W Çay Makinesi verilecektir. Çekiliş 19.08.2025 tarihinde saat 09:30’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Atakent Mah. 221 sk. Rota Office No:3A D: 16 Küçükçekmece/İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 21.08.2025 tarihli Takvim gazetesinde duyurulacaktır. 05.09.2025 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 20.09.2025 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Kampanya Money ve Money Bonus üyesi müşterilere yöneliktir. Ad/Soyad ve gsm no, bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money ve Money Bonus üyesi müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden müşterilerin çekiliş hakları da iptal edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Migros Ticaret A.Ş. ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.
4
Alışveriş Kampanyaları / PARK AFYON AVM 10. YIL ÖZEL ÇEKİLİŞ KAMPANYASI
« Son İleti Gönderen: kadir_06 16 Temmuz 2025, 10:42:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

PARK AFYON 10. Yıl Özel Çekilişi
Park Afyon 10. Yılında Kazandırıyor!

Park Afyon’un 10. yılına özel düzenlediği büyük çekilişle, 2025 model Tesla New Model Y kazanma fırsatını kaçırmayın.

1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında Park Afyon’dan yapacağınız her 1000₺ ve üzeri alışveriş, sizi bu heyecan verici çekilişe bir adım daha yaklaştırıyor. Siz de alışverişin keyfini yaşarken Tesla sahibi olma şansını yakalayın.

Katılım Şartları:

Bu kampanya, ECE Türkiye Proje Yönetimi A. Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü nün 24.06.2025 tarih ve E-40453693-255.01.02-74196 sayılı izni ile düzenlenmektedir. 01.07.2025 (10.00)-30.09.2025(22.00) tarihleri arasında Afyonkarahisar ilinde bulunan ParkAfyon AVM içindeki mağazalardan (ParkAfyon AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/atm lerden ve otoparktan alınan makbuzlar, şans-talih oyunları harcamaları, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içecek alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri ve taahhütlü telefon/cihaz alışverişleri, TL/dakika yüklemeleri, düşük işçilikli altın, ziynet altın(tam, yarım, çeyrek, gram, külçe çeşitleri) alışverişleri, eczane-ilaç, sgk ödemeleri, e-pin ödemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, gift kart/hediye çeki, puan ile yapılan alışverişler hariçtir) tek seferde 1.000.-TL ve katları tutarında (her 1.000.-TL ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak kampanya.parkafyon.com.tr (ücretsiz) internet sitesine girip; ad-soyad-adres, gsm no, doğum tarihi ve e-mail bilgileri ile birlikte üye olduktan sonra alışveriş fiş/faturasının fotoğrafını (fiş/faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilerek kampanyaya dahil edileceklerdir. Kampanya bitiş tarihi 30.09.2025 (22.00) olup katılım noktalarından fiş/faturaların son gönderim tarihi 02.10.2025 (17.00) dır. kampanya.parkafyon.com.tr internet sitesine girilen üyelik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı ile fiş/faturanın okunabilir, sağlam, yıpranmamış ve kampanya standına ibrazı veya kampanya.parkafyon.com.tr internet sitesine yüklenmesine uygun şekilde saklanması katılımcının sorumluluğundadır. Ad-soyad, gsm no, fiş/fatura no ve tarihi bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir. kampanya.parkafyon.com.tr internet sitesine yüklenen fiş/faturalar sistem içinde değerlendirilerek aynı fiş/fatura ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş/fatura dikkate alınacak olup yükleme reddedilirse, bu durum sebebi ile birlikte web sitesindeki üyelik ekranından tüketiciye bildirilir. Tüm katılımlar için ayrıştırma ve fiş/fatura kontrolleri yapıldıktan sonra başarısız katılım yapanlara Başarısız Katılım bilgisi ve başarılı katılım yapanlara ise Başarılı Katılım bilgisi ile katılım sıra numarası bilgisi (ilk başarılı katılıma 1 den başlayarak takip eder sıra numarası verilecektir) tüketiciye web sitesindeki üyelik ekranından bildirilecektir. Tüketici; kampanya.parkafyon.com.tr daki üyelik hesabını dilediği zaman kontrol edebilir ve katılım haklarını görebilir. ParkAfyon AVM de bulunan markaların internet sitelerinden yapılan alışverişler (ürün teslimatı ParkAfyon AVM mağazalarından yapılmış olsa dahi) kampanyaya dahil edilemez. Mali değeri olmayan belgeler, bilgi fişi, sipariş fişi, tahsilat makbuzu, seyahat acentelerinin verdiği voucher geçerli değildir. Fiş/faturanın görsel olarak ibrazı zorunludur. Katılımcı ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz. İskonto, indirim, puan, promosyon uygulanan faturalarda, indirim sonrası tutar esas alınır ve dip toplama göre çekiliş hakkı verilir. Katılımcılar fiş/fatura/e-arşiv faturalarını ibraz etmek suretiyle bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabileceklerdir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden tüketicilerin çekiliş hakları iptal edilecektir. Çekiliş; 07.10.2025 tarihinde, saat 14:00 da Güvenevler Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı 2096 Sok. No:2 Merkez Afyonkarahisar adresinde bulunan Park Afyon AVM ortak alanında noter huzurunda yapılacak olup dileyen herkesin katılımına açıktır. Çekilişte 1 adet, TESLA Model Y arkadan çekiş (1.913.986,80 TL) ikramiyesi verilecektir. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. Görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş sonuçları 10.10.2025 tarihli Birgün Gazetesi nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmelerden ECE Türkiye Proje Yönetimi A. Ş. ve Umut Çekiliş sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. İkramiye kazanan asil talihlinin 25.10.2025 ve yedek talihlinin 09.11.2025 tarihine kadar kimlik, fiş/fatura/earşiv fatura ve iletişim bilgileri ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine başvurmaları gereklidir. Sonrasında talep edilen belgeleri belirtilen tarihlere kadar eksiksiz olarak teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. İkramiye tesliminde fiş/fatura ibrazı zorunludur. Fiş/faturanın okunabilir şekilde muhafaza edilmesi katılımcının sorumluluğundadır. Belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunma sorumluluğu talihlilere aittir. Başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. İkramiyelerin son teslim tarihi 10.11.2025 dir. kampanya.parkafyon.com.tr internet sitesi, kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleyerek, kötü niyetli ve usulsüz katılım tespiti halinde kullanıcılardan alışveriş fişinin orijinalini posta yoluyla talep edebilir, kullanıcıyı uyarabilir, üyeliği askıya alabilir ve lüzumu halinde kazanılan çekiliş hakkını iptal edebilir. Türkiye de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin, ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez, değiştirilemez. 18 yaşından küçükler ile ParkAfyon AVM içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, AVM güvenlik, temizlik ve teknik personelleri, her türlü tüzel kişiler ve şahıs şirketleri dahil her türlü şirketler, Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. Ve Umut Çekiliş çalışanları kampanyaya katılamazlar. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. ÖTV ve KDV hariç, tüm vergi, harcama ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Çekilişin gerçekleştirilebilmesi, kazananların tespiti, ilanı ve ödüllerin teslimi için çekilişe katılanların kişisel bilgilerinin işlenmesi gerekmektedir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca veri işlemeyi ve veri güvenliğini sağlanması için gerekli tüm tedbirler alınır. (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin). Detaylı bilgi, aydınlatma metni, koşullar ve yükümlülüklerin devamı için lütfen kampanya.parkafyon.com.tr internet sitesini okuyunuz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
5
Alışveriş Kampanyaları / Ynt: Temmuz 2025 Kampanya ve Fırsatları
« Son İleti Gönderen: klewx 12 Temmuz 2025, 22:23:08 »
her ne kadar stopaj arttırılsada yine de
yeni dönemde tekrar vakıfbanka geçtim
% 48.50 illaki fazla veren var fakat vakıf
bizim için öncelikli tercih ettiğimiz
bankalardan biri tasarrufa devam,
6
« Son İleti Gönderen: klewx 12 Temmuz 2025, 22:07:25 »
migros yemekten 60 liralık sipariş
verdim m.hemenden 500/200 kodu
geldi bir gün sonra fakat ücretsiz
nakliye alt limiti 730 liraya çıkmış
bende 35 lira nakliye ücreti ödeyip
535/200 lira indirimle 335 lira ödeyip
4 adet dalan 4 lü sabun,2 adet 3.250 ml
domestos 3 adet ülker çokodamla bisküvi
aldım hepsine 335 ödeyip tam bana göre
sabun ve çamaşır suyu kampanyalarından
51 money kazandım,

dün hepsi burada bil kazandan bir hesaba
20 hepsi papel çıktı 20 kazı kazan bileti
aldım 14 hepsi papel çıktı,

300/60 kodu ile 2 adet head&shoulders
330 ml,1 adet clear 350 ml aldım 305
liradan 245 liraya indi sepet 12 hepsi
papel ve 16 bonus kullandım 217 lira
ödedim,

ve yine 500/75 deterjan kodu ile 3 adet
fairy sıvı 2600 ml aldım 170 lira adedi
hepsi burada satıcılı illaki sepette 435
liraya indi 3 ürün 49 hepsi papel vardı
onu kullanıp 385 lira ödedim,

yine hepsi burada oyunlarda sıkıntılı
bir durumu şikayet ettim 60 lira müşteri
memmuniyeti kodu verildi 1 kg pamuk
aldım 145 liradan sepette 85 liraya indi
hesaptaki 10 hepsi papeli kullandım
75 küsura geldi,
7
İnternet Kampanyaları / 1 aylık algida volcano
« Son İleti Gönderen: gungem 10 Temmuz 2025, 10:34:32 »
algida volcano tiktok kullanici adını volcano yapan yapan 25 kişi 1 aylık volcano kazanıyor
8
Alışveriş Kampanyaları / MediaMarkt CLUB ile APP'ten Alışveriş Yap, Kazan!
« Son İleti Gönderen: baldandatlu 08 Temmuz 2025, 16:38:28 »

Çekilişe nasıl katılabilirim?
Uygulamayı indir!
MediaMarkt CLUB'a Üye Ol!
Alışveriş Yap, Çekiliş Hakkı Kazan!
9
Blog Kampanyaları Sonuçları / turktelekomprime kazanan
« Son İleti Gönderen: sahaneyedili 07 Temmuz 2025, 16:30:03 »
10
« Son İleti Gönderen: NumismatikTV 06 Temmuz 2025, 11:51:56 »
Hayat Pay ile ay sonuna kadar QR kodla ödemelerde %10 para iadesi var.

Kampanya market, restoran, kafe, akaryakıt ve eczane harcamalarında geçerlidir; alışveriş fişinizde market, restoran, cafe, akaryakıt ve eczane harcaması olduğunda kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3 ... 10