0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da saç boyası geldi kullanıp yayınlayacak mıyım?yardım edermisiniz?anlayamadım anneme saç boyası geldi bana gelmediannemin hesabında sadece teşekkürler boyam geldi diye yorum yaptım site üzerindensonra anneme luna geldi gene bana gelmedi yani annem sadece teşekkür etti lunadanda faydalandı bu arada yani kısaca galiba teşekkürler boyam geldi harika vs yazmak yeterli olucak
bana da saç boyası geldi kullanıp yayınlayacak mıyım?yardım edermisiniz?anlayamadım
terem yağ gurme kaymaklı kampanyasından beri benim karalistemde tavsiye kanalı cok net hatırlıyorum 5m Migroslardan alınması gerekiyordu 250gr terem gurme kaymaklım ama 5m Migroslar 250gr satmıyordu okadarda mail yazdım cevap vermediler[/quoaynen benimde bu sekilde gitti kuponlarım kullanamadan
terem yağ gurme kaymaklı kampanyasından beri benim karalistemde tavsiye kanalı cok net hatırlıyorum 5m Migroslardan alınması gerekiyordu 250gr terem gurme kaymaklım ama 5m Migroslar 250gr satmıyordu okadarda mail yazdım cevap vermediler