1 Saatte 130 Puana Ulaştım, Şu Koli Bi Gelsede Yesek  Bikaç Üyelikten Daha 100 Puana Ulaşayımda 3-4 Koli Gelsin Bari
 Bikaç Üyelikten Daha 100 Puana Ulaşayımda 3-4 Koli Gelsin Bari 
stoklarla sınırlı denmiş ya bence bu saatten sonrakileri almazlar yada çekiliş yaparlar
500 aştı 1000 yaklaştı çünkü
Nerde Yazıyo Stoklarla Sınırlı Oldugu ? Ben Öyle Bişey Göremedim Yarışma Şartnamesinde? Sanırım Biri Uydurdu Bu Stoklarla Sınırlı Olayını 

Stoklarla Sınırlı Olayı Diye Bişey Yok. Olsaydı Şartnamede Yazardı. Biri Sallamış Herkeste İnanmış 

hey Allahım Yaa 

sanırım sık sorulan sorularda var ondan öle sanmışlar ama onun için değil
hediyeler stoklarla sınırlı yazmışlar en son soruda

-Paylaşımda bulunmayan ama çok oy kullanan üyeler de kazanıyor mu?
-Paylaşımda bulunmasanız da en çok oylama yapan her 50. ve 100. üyeye Selva’dan süpriz hediyeler . Hediyeler stoklarla sınırlıdır.
Hediye Paketi Hakkında Değil Galiba Ya. Her 50. ve 100. Üyeye Süpriz Hediye Dedigine Göre Hediye Paketinden Bahsetmiyolar. Çünkü Hediye Paketi Süpriz Hediye Değil, Önceden Belirlenmiş Bi Hediye. Süpriz Hediye Farklı Bişey Olabilir Ve Bu Farklı Hediyelerin Stoklarının Sınırlı Olmasından Bahsediyolar Galiba. Mail Atmak Lazım 

doğrudur sanırım karışıklık olmuş

Ben aradıydım konuştum  her 100  Puan alan kişiye bir adet hediye paketi gönderilecek dediler Sizde arayın Fatih beyle görüşecegim deyin  Fatih bey ilgileniyor Selvada 
Ücretsiz Tüketici Danışma Hattı 
0800 363 35 10