50 tl ye Teknosa dan bişey alınmazki 

bari eşim adına da kazansaydım güzel bir mause alırdım 

Ben de 1 tane kazanmışım,, fazla kazananlar nasıl Kazandı bana da anlatın.kendi adıma formu doldurduktan sonra hemen eşim adına babam adına doldurdum onların telefonlarını yazdım ama olmamış.. Ip elemesi mi Yaptılar ?
 ip elemesi değildir eğer öyle olsa cok sayıda kazanan var değildir ben de 5-6 katılım yapmıştım 1 tane var

Ben de 1 tane kazanmışım,, fazla kazananlar nasıl Kazandı bana da anlatın.kendi adıma formu doldurduktan sonra hemen eşim adına babam adına doldurdum onların telefonlarını yazdım ama olmamış.. Ip elemesi mi Yaptılar ?
Formu doldurmak olmuyor. Soruları da tekrar cevaplaman lazım. Soruları cevapla, formu doldur. Hep böyle tekrar etmek lazımdı.

aynen ben de merak ettim ? anketi de yapmıştım

Formu doldurmak olmuyor. Soruları da tekrar cevaplaman lazım. Soruları cevapla, formu doldur. Hep böyle tekrar etmek lazımdı.
Öyle yaptım Zzaten soruları da cevapladımtekrardan 

bende öyle yaptım çok kazananlar başka bir şey yaptı daha önce kazandıkları için püf nokatalarını biliyorlar ben aç kapa değişik ıp yaptım sadece 1 listede 3-4 kazanan var

bende varım 

ee saç düzleştiri alırım artıkın 

alt limiti yok dimi 

Süperr 
böyle diyorsunuz insanı iyce meraklandırıyorsunuz bz elendikte siz niye elenmiyorsunuz acaba 

magaza kullanılması iyiymiş ekmek kızartma mak. alıcaktım onu alırım bari:)