Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 
Kayit olun veya 
giris yapinArkadaşını bu içeriğe yorum olarak #BastırHadi hashtag’i ile etiketle, onu yeni sezonun ilk maçına en yaratıcı destek mesajınla davet et, Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker maçına çift kişilik bilet kazan!
1- #BastırHadi Yarışması, 13-14 Ekim tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 
Kayit olun veya 
giris yapin adresli Türk Telekom Basketbol resmi Twitter hesabı ve facebook.com/TurkTelekomBasketbol adresli Türk Telekom Basketbol resmi Facebook sayfası üzerinden yapılacaktır. 
2 - #BastırHadi Yarışması 14 Ekim saat 11:00’de son bulacaktır. 
3- Belirtilen adreslerden paylaşılan hashtag (#BastırHadi) ile en yaratıcı destek mesajı yazan ve arkadaşını davet eden, Facebook’tan 10 kişi, Twitter’dan 10 kişi, 14 Ekim’deki Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker maçına çift kişilik bilet kazanacaktır. 
4- Kazanan kullanıcılar ile DM ve Facebook Mesaj yolu ile iletişime geçilecektir. Bilgilerini eksik ya da yanlış ileten kullanıcı hediyesini kazanamaz. 
5- Türk Telekom, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar. 
6- Yarışmamızda Facebook ve Twitter’da olmak üzere toplam 20 kazanan belirlenecektir. 
7- Yarışmamızın kazananları jüri değerlendirmesi sonucu en yaratıcı mesajın seçilmesi ile belirlenecektir. 
8- Yarışmaya katılan herkes, yukarıda bahsedilen şartları kabul etmiş sayılır.