Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim yedekteydi bugün için arayın denmişti ve hak bize geçmiş çok mutlu olduk traş makinesini kazandık![]()
Ben birşey biliyorum da söylüyorum dimi,Wolki diye soyadmı olur hiçAhh ahh şu yedekten bir de bana sıra gelse keşke pötüş
Bir kıyak yapsana bana
![]()
ama haklı çıktın 1.yedek olmakda iyiymiş onu anladım

Şans işte bir güldümü tam gülüyor pötüşt.Çok sevindim adına..
tebrikler:)
bende yedekteyim ama sondan 5.6. filan
faks göndersem mi acaba:)
abi valla öyle bu ara maşallah şansımız iyi allah bozmasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler:)
bende yedekteyim ama sondan 5.6. filan
faks göndersem mi acaba:)
Hayır hemen faks yollama,asillerin son başvuru tarihi bitince arayıp sor sıra bana geldimi diye?Ben öyle yapacağım,gerçi pötüşten sıra gelmeyecek ama olsun![]()
sıra sanada gelir inş.
ya bu arada eşim hemen yollamıştı aradığında tekrar istememişler kimliği faksla diye elimizde var demişler 
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinabi valla öyle bu ara maşallah şansımız iyi allah bozmasın
Az bize de bi elini sür be pötüş,bizimde şansımız açılsın![]()
![]()
benden daha şanslı abilerim ablalarım var hem bana el vermek olmaz ceren

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinabi valla öyle bu ara maşallah şansımız iyi allah bozmasın
Az bize de bi elini sür be pötüş,bizimde şansımız açılsın![]()
![]()
Pötüş diğer asili bulamıyorum yer yarıldı içine girdi sanki anlamadım,sen kıyak yapıver işte bana
yılbaşı çekiliş bileti alcam bu ara
;DSen en iyisi üffleme beni,ben şimdi klimanın altına gidiyorum sıcak sıcak üffleteyim kendimi ;DAmma geyik yaptık hee,neyse ben bir daha yazmıyım bu konuya kestim cuttt
eşim yedekteydi bugün için arayın denmişti ve hak bize geçmiş çok mutlu olduk traş makinesini kazandık![]()
en son yani ban gelmez demi .. Bu dönem asildeyim ama nasıl yapcam yahu