Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülhan hangi migros'a kalmamış ankamall de vardır kesincnm 365 tekinde bahçelievlerde çetinemeçte ve ayrancıdakinde yokankamale gitmedim daha yolum düşerse bakarım oraya da
![]()
gülhan haber ver ben cumartesi gideceğim olmazsa pazartesi yazarım burda

amma zormuş şunu bulmak off :S gittim p.tesi 2 gü sonra dedi bugün gittim sipariş verceklermiş telefon numaramı aldılar arıcaklar .... ölme eşeğim ölme
benim vaktim olsa gidecemde yok.. kuponlar elimde bekliyom
evet arkadaşlar açıklıorum ayrancı, 365 , bahçelievler , ankamall , çetinemeç ve çankaya üniversitesinin yakınlarında bi migros var cad adını unuttum oralarda yok
ne çok geziosun demeyin sakın ha hep yoluma denk geldi valla yada yakından geçioduk uğrayalım dedik;D
bazılarına sordum bişi demediler gelmio bilmioruz falan dediler ama ankamalle haftaya çarşamba ya da perşembe gelcekmiş heralde en geç cuma gelir heralde
arkadaşlar ankara ankamall de de kalmamış yuhh dedim bu gün yaevet arkadaşlar açıklıorum ayrancı, 365 , bahçelievler , ankamall , çetinemeç ve çankaya üniversitesinin yakınlarında bi migros var cad adını unuttum oralarda yok
![]()
![]()
ne çok geziosun demeyin sakın ha hep yoluma denk geldi valla yada yakından geçioduk uğrayalım dedik;D
![]()
bazılarına sordum bişi demediler gelmio bilmioruz falan dediler ama ankamalle haftaya çarşamba ya da perşembe gelcekmiş heralde en geç cuma gelir heralde
ben de yarın gitmeyi düşünüyordum.boşuna gitmiyeyim .
aldım ben bugün 7 tane
ankarayı biri süpürmüş biz bulamıoruz