Gönderen Konu: çamaşır makinanızın suyunu ne yapıyorsunuz?  (Okunma sayısı 12016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: çamaşır makinanızın suyunu ne yapıyorsunuz?
« Yanıtla #20 : 09 Ekim 2009, 11:10:44 »
Eskiden merdaneli makinalarda beyazların suyuyla reklilerde yıkanırdı ::)

Çevrimdışı yuzi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2009, 11:16:50 »
çamaşır makinasının suyu ile ev silinmezde fakat durulama suyu ile balkon da yıkanır müstakil evler için merdivenede dökülür tertemiz olur bence tasarruf için çok ideal öneri bence ;)

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 09 Ekim 2009, 15:06:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar 30 derecede çamaşırdan kir çıkmazki..bem gömlekleri 50-60 atıyorum zor çıkıyor.beyazlar en az 85 de yıkanması gerekiyor.hem mikroplar ölsün hemde çamaşırlar kar gibi olsun diye...

konsantre deterjanlarda çıkıyor arkadaşım.ayrıca çamaşırı ütülerken zaten mikroplar ölür heralde dimi?:)

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 09 Ekim 2009, 16:23:27 »
Arkadaşlar 30 derecede çamaşırdan kir çıkmazki..bem gömlekleri 50-60 atıyorum zor çıkıyor.beyazlar en az 85 de yıkanması gerekiyor.hem mikroplar ölsün hemde çamaşırlar kar gibi olsun diye...
Konsantre deterjanda kullansam temiz olmuyor.Beyazların illaki kaynaması gerekli. :-\

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 09 Ekim 2009, 16:28:35 »
Konsantre deterjanda kullansam temiz olmuyor.Beyazların illaki kaynaması gerekli. :-\

makinadan kaynaklı olabilir mi? ben gözlerimle gördüm bembeyaz çıktı gömlekler.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 09 Ekim 2009, 16:31:37 »
korkmayın mikroplar yemez ;D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 09 Ekim 2009, 16:36:01 »
bir iki yıkamada olmaz sonra mosmor beyazlar olur.herşeyin sınırı olması gerekir benim alt komşum da çok tutumlu astıgı çamaşırmı yoksa toz bezimi belli olmuyor.beyaz gömlekle rengli çarşafları atıyor .kendince çarşaflar fazla kirli değil.ama sonuç ipde salanan bir gömlek rengi kremmi desem grimi.kadın ne bulursa hepsini atıyor makinaya...beyazları ütülemiyorum.birde onlarımı ütülücem atıyorum kaynatmaya yeter.haftada 5 kumaş pantolon beş gömlek nice tsirt ,kot pantolon derken gına geliyor.
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 09 Ekim 2009, 16:37:56 »
korkmayın mikroplar yemez ;D

yer mikroplar canım :)

özellikle kilot ve boxer ların ütülenmesi çok önemli!

ayrıca gece elektrik  daha az yakıyormuş arkadaşlar.ütülerinizi gece yaparsanız sanırım daha avantajlı olur.malum ütü çok yakıyor.

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 09 Ekim 2009, 16:39:46 »
bir iki yıkamada olmaz sonra mosmor beyazlar olur.herşeyin sınırı olması gerekir benim alt komşum da çok tutumlu astıgı çamaşırmı yoksa toz bezimi belli olmuyor.beyaz gömlekle rengli çarşafları atıyor .kendince çarşaflar fazla kirli değil.ama sonuç ipde salanan bir gömlek rengi kremmi desem grimi.kadın ne bulursa hepsini atıyor makinaya...beyazları ütülemiyorum.birde onlarımı ütülücem atıyorum kaynatmaya yeter.haftada 5 kumaş pantolon beş gömlek nice tsirt ,kot pantolon derken gına geliyor.

beyazları beyazlarla atarsak morarma mümkün olmaz sanırım.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 09 Ekim 2009, 22:00:23 »
benim makınenın suyuda gıdere gider  bende ugrasamam oyle yerımde yok zaten ama kayıvalıdem ve cevremde bıkac kısıye rastladım kullandıklarını ustelık ne olursa olsun beyazları 90 da ve on yıkamalı olarak yıkarım her zaman ama utuleyemem okadarda uzunboylu deıl ugrasamam valla arkadaslar oyle tutumlu ev hanımlar varkı bı komsum var evdekı su vanasını kısmıs tanzikli akmıyor oyle harıl harıl su faturası daha az gelıyormus  saatı cevırmıyormus bulasık durulama suyunu ayırıp balkon yıkayanda var  ;D hatta bi komsum gene  banyodakı kuvetın ıcıne kovayı koyuyormus çesmeyıde cok azcık tek tek damlıcak kadar acıyormus kova doluncada balkonda evde kullanıyormus o suyu saatı döndürmuyormus off bana gore deıl ugrasamam allahın suyu akıyor harcıyoruz sonrada paşa paşa  foturayı ödüyoruz bi arkadas gece ütü yapın demıs arkadasım buda akıllı saatler ıcın gecerlı ütu çamaşır bulasık makınasını gece akllı saatler ıcın elkt ucuz ama ben  oyle yaptıgım halde elkt faturasının önene gecemıyorum  off ne cok yazmısım
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2009, 22:03:00 Gönderen: nil1299 »