Nette gezinirken böyle bir sayfa buldum güzel ürünler var cilt ,vücut,saç bakımı ve parfümler ilgimi çekti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSonra araştırıp sitelerini buldum fakat e-mail adreslerini bulamadım bir forum var doldurup yolluyorum hata veriyor filan belki telefonla sorulablir denemek isteyen olursa siteleride bu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSorup ta olumlu cevap alan olursa buraya yazsın olmazsa konuyu sileriz boşuna durmasın.
aa teşekkürler araştıriyim.ararım birazdan ben:)
ben ilk önce ürünlerinin deneme boyları var bu markanın parayla satılan onlardan sandım ama bakınca gördüm free sapmle diyor.
bence her ilde disbritörleri olduğu için disbrütörlerine yönlendireceklerdir. Numune göndermezler gibi geliyor
bence her ilde disbritörleri olduğu için disbrütörlerine yönlendireceklerdir. Numune göndermezler gibi geliyor
aynen öyle dedi.herbalife olarak buradan ücretsiz numune gönderimi gibi bir uygulamaları yokmuş.distrübütörlerin kendi uyguladıkları birşey diyor onlara ulaşın diyor.
ayrıca verdiğin linkte zaten distrübütörler için satış yapma teknikleriyle alakalı birşey.
Hımmm anladım o halde konuyu ben silebiliyormuyum yoksa moderatörler mi silecek?
canım inanki sende sil seçeneği olacak ordan sileceksin
tekrar aradım. bilgilerimi aldı. en yakın distrübütöre bilgilerimi vericekmiş ve beni aricaklarmış.
bu arada distrübütör demek ne kadar zormuş ya

dur hemen silme arkadaşım dur bi bekle
Ben silemiyorum zaten sanırım bulamadım öyle bir seçenek