Chubby Stick ile şimdi oyun zamanı. Tüm renkleri doğru tahmin ederim diyorsan göster kendini! Üstelik Clinique Online'dan sana özel Maskara hediyesiyle. Hemen katıl: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 5-5 yapmak zor yada oyun da hata var anlamadım

(
tüm renkleri doğru yaptım.ama form falan çıkmadı hiç rimelden de bahsetmiyo sana özel hediyen için tıkla diyor tıklayınca makyajda kulllanılan malzemelerle dolu bu sayfa açılıyor anlamadım :S Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
çıkan sayfadaki ürünleri satın alınca 199 TL Ve Üzeri Alışverişinize Özel Clinique'in En Iyilerinden Oluşan Hediye Seti! ve High Impact Maskara 8 g bedavaymış. ben öyle anladım. karşısında 0.00 TL yazıyor
oyunun altına da yazmışlar 5 te 5 yaptım form çıkmadı diye, düzelir belki
ben de 5-5 yaptım hiçbir gelişme yok hediye için alışveriş yapmak gerek galiba anlamadım
162 tl ödediğimizde 3 - 4 ürün alıp maskarayı ücretsiz alabiliyoruz ...
hediyeden maksatları bu benim anladığım kadarıyla keşfet kısmına tıklandığında çıkan alışveriş formunda maskara ücreti 0 diğer ürünler normal fiyat yazıyor ve sahip olmak için 162 lira gibi rakam ödeyerek maskarayı kazanıyoruz
yanlız gördüğüm kadarıyla mascara seyahat boyu

))))
Form çıkıyor ama 5 tl kargo ücreti gibi bişeyler yazıyor.ben anlıyamadım
Arkadaşlar fotoğrafın altına açıklama yapmışlar :
Merhaba, Chubby Stick Mix&Match bir yarışma değildir. Sadece bir oyundur. Doğru tahmin ettiğiniz Chubby Stick renklerini Clinique Online'dan satın alarak orjinal boy maskaranızı kazanabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.
DÜN 250 LİRAYA VE 100 LİRAYA PARFÜM ALDIM Bİ ÇANTA TESTER VERDİLER :d OYUN OYNAMANIZA GEREK YOK HEDİYE DE ALIŞVERİŞ YAPANA TESTER VERİYOLAR

GİDİN ALIN DAHA İYİ YANİ AHAHAHAA