aşağı ok tuşuyla klavyede kremin üzerine indirin daha sonra enter tuşuna bir kez basın yakalarsınız
ayrıca kazandığınızın garantisi olması lazımmış yeni öğrendim eğer ekranda paylaş yazısı gelirse kazandınız form doldurduktan sonra ama paylaş yazısı gelmezse sadece form doldurdunuz demek oluyormuş sadece aman dikkat kazandım nasılsa form doldurdum diye düşünmeyin açıklamalarda yazan kişilerden yeni öğrendim
yani yakaladınız kremi doldurdunuz formu ama ekran tekrar başa döndü bu kazandığınızı göstermiyor
kremi yakaladınız formu doldurdunuz ekran başa dönmedi ekranda facebookta paylaş butonu çıktı onu onayladınız o zaman sizin ekranınıza yazı düşüyor ben avondan cildime uygun krem kazandım sende şansını dene şeklinde
Her kullanıcı uygulama ile yalnızca bir ödül kazanma hakkına sahiptir. Hediye ürün gönderimlerinde aynı adresten girilmiş farklı kimlik bilgilerine bir adetten fazla ürün gönderimi yapılmayacaktır. Bu tip durumlarda kullanıcının kazandığı ilk ürün gönderilecektir. yazmışlar
yüz kere yaptım..olmuyor

tebrikler ve form çıkıyor fakat ana sayfaya yönlendiyor..
Her kullanıcı uygulama ile yalnızca bir ödül kazanma hakkına sahiptir. Hediye ürün gönderimlerinde aynı adresten girilmiş farklı kimlik bilgilerine bir adetten fazla ürün gönderimi yapılmayacaktır. Bu tip durumlarda kullanıcının kazandığı ilk ürün gönderilecektir. yazmışlar
aynı şey Avon Altın Rüyadada var.Bir sorunum ile ilgili müşteri hizmetlerini aramıştım.Aynı adrese tek gönderim demişti daha yeni.
2. denememde yakaladım bende form çıktı gönder dedim daha sonra bişi çıkmadı gittimi acaba?
Ürünü kapma işleminden sonra yukarı doğru çekilirken bir şans faktörü mevcuttur. Bu şans faktörü doğrultusunda şanslı olan kullanıcıların karşısına

"
tebrikler"

formu çıkar. Formu eksiksiz olduran kullanıcılar cilt tipine uygun yakaladıkları Avon Solutions ürününü kazanacaklardır. Toplamda 1500 adet Avon Solutions hediye edilecektir.
ya nasıl yapıcaz o kepçe aşağıya iniyor enter a basıyorum olmuyor biri anlatsın sinir oldum
yüz kere yaptım..olmuyor
tebrikler ve form çıkıyor fakat ana sayfaya yönlendiyor..
Bende de aynı şekilde oluyor. Geçen sene ben de kazanamamıştım ama bir bayan bir sürü kazanmıştı. O kişi burdaysa bize yardımcı olsun yaw
o kepçeyi ürünün tam ortasına denk getirmeye çalışın.kepçenin 3 kolu ürünü tam kavrasın...
kepçenin ortasındaki çubuğu kremin siyah çizgisinin üstüne getirirseniz krem düşmüyor