dün ailecek reale gittik orda kampanya vardı bitmediyse 2 adet herhangi bir haribo alana hediye çarkı çevirtiyorlar ben 4 tane haribo aldım 50 kuruşluklardan toplam 2 liraya 2 defa hediye çarkını çevirdim bi tanesine şemsiye çıktı son anda elimle çarkı oynatıp onu saate getirdim saat kazandımikincisinede kalem çıktı yine elimle oynatıp oyuncak ayıya getirdim
abla gördü ama bişi demedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ailecek reale gittik orda kampanya vardı bitmediyse 2 adet herhangi bir haribo alana hediye çarkı çevirtiyorlar ben 4 tane haribo aldım 50 kuruşluklardan toplam 2 liraya 2 defa hediye çarkını çevirdim bi tanesine şemsiye çıktı son anda elimle çarkı oynatıp onu saate getirdim saat kazandımikincisinede kalem çıktı yine elimle oynatıp oyuncak ayıya getirdim
aaaa çokkk güzel bi kampanyaymış ya ismail sen ankaradaydın dimi bende yarın alışverişe gitcem reale gidiyim o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ailecek reale gittik orda kampanya vardı bitmediyse 2 adet herhangi bir haribo alana hediye çarkı çevirtiyorlar ben 4 tane haribo aldım 50 kuruşluklardan toplam 2 liraya 2 defa hediye çarkını çevirdim bi tanesine şemsiye çıktı son anda elimle çarkı oynatıp onu saate getirdim saat kazandımikincisinede kalem çıktı yine elimle oynatıp oyuncak ayıya getirdim
aaaa çokkk güzel bi kampanyaymış ya ismail sen ankaradaydın dimi bende yarın alışverişe gitcem reale gidiyim o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ailecek reale gittik orda kampanya vardı bitmediyse 2 adet herhangi bir haribo alana hediye çarkı çevirtiyorlar ben 4 tane haribo aldım 50 kuruşluklardan toplam 2 liraya 2 defa hediye çarkını çevirdim bi tanesine şemsiye çıktı son anda elimle çarkı oynatıp onu saate getirdim saat kazandımikincisinede kalem çıktı yine elimle oynatıp oyuncak ayıya getirdim
yha bu kampanya sadece ankara realde mi yoksa başka illerde de yapılıyor mu:-)
evet reali biliyorum da bugün gidemiycem ama yarın mutlaka gidicem inş. kampanya bitmemiş olur ya sende 4 tane tek almışsın çok alsaydın yaharibo çekilişine gönderirdin bol bol
![]()
sırf kampanya için alırım iye düşünüom fkat bunları yedireceğim tanıdıkta yokben yememde bunları
ismaiiiiiil reale gittim kampanya bitmişşsadece haftasonu verdı heralde
ayrıca hariboların fiyatı da 1.30 5 tane aldım banada 50 kuruşa denk gelseydi keşke 50 tane alırdım devrimle barber yollardık
![]()
![]()
çerezzada aldım ama kim yicek bu kadar ıvır zıvırı