teşekkür ederim kızlar bir kurcalayayım siteyi ozaman
canım kişisel bilgiler dışında da bilgiler isteniyor, onlara göre kampanya gönderiliyor. eğer onlar boşsa göndermiyorlar hiç.
evet bu bilgiler isteniyor 6 aşamalı yanılmıyorsam profil bilgisi var neler yaparsın nelerden hoşlanırsın gibi.
zaten kanki üye olurken güvendiğimiz için girdik tüm bilgilerimizi:P
bende baktım profilime 5 aşamada ful doldurmuşum ama ilgi alanlarıyla ilgili bişey sormamış biz geç üye olduk ondan sanırım
bende baktım profilime 5 aşamada ful doldurmuşum ama ilgi alanlarıyla ilgili bişey sormamış biz geç üye olduk ondan sanırım 
sanmıyorum eğer ki üye sayısını artırmak istiyorsan böyle yollara başvurup da kampanya göndermezsen Mühim Ödüller için hiç puan toplayamazsın..Ben şikayet e-maili atmıştım dün gece!.
sanmıyorum eğer ki üye sayısını artırmak istiyorsan böyle yollara başvurup da kampanya göndermezsen Mühim Ödüller için hiç puan toplayamazsın..Ben şikayet e-maili atmıştım dün gece!.
bende şimdi atıyom valla en azından bilgi versinler
ben uye olalı fazla olmadı. uye olurken ilgi lanına giren konuları işaretlemiştim. colgate anketi geldi. katıldım ona:S
şimdi bastan güncelleyeyim dedim çıkmadı..
buda şans işi galiba rasgele yolluyorlar
ben ankete katılıp istemediğimi bildirdim fakat ısrarla yine mail gelmiş az önce, katılın son gün 25 eylül diye..
Ütü Yapmak Hiç Bu Kadar Hızlı ve Kolay Olmamıştı" kampanyamıza katılmak için bu yeni fırsat sizi bekliyor. 25 Eylül Cuma saat 17:00'a kadar kampanyamıza katılım onayı verip, MühimSayfanızdaki "Ütünüzü Nasıl Alacaksınız?" anketini cevaplayarak Philips Buhar Kazanlı Ütü'yü siz FikriMühimlerimize özel fiyatı ile satın alabileceksiniz.
Vakit kaybetmeden, kampanya katılım onayınızı verip, anketimizi yanıtlayın!
Bende katılmak istemedim ama banada gelmiş yine
Ütü Yapmak Hiç Bu Kadar Hızlı ve Kolay Olmamıştı" kampanyamıza katılmak için bu yeni fırsat sizi bekliyor. 25 Eylül Cuma saat 17:00'a kadar kampanyamıza katılım onayı verip, MühimSayfanızdaki "Ütünüzü Nasıl Alacaksınız?" anketini cevaplayarak Philips Buhar Kazanlı Ütü'yü siz FikriMühimlerimize özel fiyatı ile satın alabileceksiniz.
Vakit kaybetmeden, kampanya katılım onayınızı verip, anketimizi yanıtlayın!
Bende katılmak istemedim ama banada gelmiş yine
walla kanki benim gibilere üvey evlat muamelesi yapılıyor bir daha bu Fikri Mühime girmeyeceğim..Çok da tın yha: