Gönderen Konu: Kiler Market Turkcell Akıllı Kadınlar Samsung Tablet  (Okunma sayısı 3703 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unique

• Ziyaretçi
Kiler marketin düzenlemiş olduğu ve bu ayın 4'ü itibari ile biten turkcell a.k.k. kampanyasının sonuçları henüz açıklanmadı? Müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırmak mı lazım, bilgisi olan var mı

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

444 6 222

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Ynt: Kiler Market Turkcell Akıllı Kadınlar Samsung Tablet
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2013, 10:59:24 »
Bir kaç kez aradım net cevap yok bu ay sonu diyorlar Bir de kasa başındaki kişiler kendi veya müdürlerin telefon numarasını  yazıyorlar Benim başıma geldi kasadaki kız bakdım başka telefon numarasını yazıyor Ne yapıyorsun sizin telefon numaranız girilmiyor dedi kızınca tekrar girmeye başladı
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2013, 11:07:45 Gönderen: öncevatan »

unique

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2013, 11:02:04 »
kampanyaya katılanlar devamlı olarak müşteri hizmetlerini ararsa baskı sonucu sonuçlar hızlanabilir belki.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2014, 14:14:52 »
Kimse katılmadımı bu kampanyaya arıyan yokmu Kiler iyicene cıvıttı sonuçları  daha açıklamadı 2 ay oldu

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2014, 14:18:20 »
ben aramıştım, önümüzdeki hafta açıklanacak dediler üstünden 1 hafta daha geçti halen yok.. kiler bu işleri beceremeyen bi firma çok şey beklememek lazım.. kasım ayı kataloğundan kazandığım puanları onlarca telefon görüşmesi sonucu ancak bugün kullanabildim mesela..

unique

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2014, 09:46:05 »
2 aydan daha fazla geçti kampanya biteli hala sonuçlar ortada yok? katılan olmadı mı forumdan
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 09:47:21 Gönderen: unique »

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2014, 10:49:13 »
Kileri aradım sadece kazanları burda sistemizmizde bakıyoruz Benim iki ayrı ayrı telefonla katıldım yok dediler yani kazanamadınız diyorlar Kilere güvenim kalmadı

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2014, 21:38:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kileri aradım sadece kazanları burda sistemizmizde bakıyoruz Benim iki ayrı ayrı telefonla katıldım yok dediler yani kazanamadınız diyorlar Kilere güvenim kalmadı

e herkese kazanamadınız derler o zaman.. yada çok baskı olursa sahte bi liste yayınlarlar olur biter.. benim de güvenim yok.. yarın arıyım bakalım bana ne dicekler.. çok fazla ürün almış mıydınız siz peki? hani aldıysanız ben hiç ümitlenmiyim..

unique

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2014, 18:42:44 »
sonuçlar belli olmuş, 2.5 ay sonra? fakat hala internet sitesinden açıklama yapmadılar. yaptığım alışverişlerin yarısı ortada yok, data bilgileri hatalı! milli piyango ya şikayet edebiliyorsunuz, ben dilekçemi yazdım. söyledikleri kadarıyla kazanan 100 kişinin  uydurma olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2014, 09:03:01 »
Ben den aradım kazanamadınız dediler Oy sa kendileri müşterilerin alışverişlerinin kasa başındaki kasıyerler veya müdürleri telefon numaralarını giriyorlardı  Çünkü baktın bir kaç kez lişte yapmışlar ordan kaç adet Akıllı Kadınlar Kulübü indirimli olan ürünleri işaretliyorlardı Yani Kiler çalışanlar hep aldılar bu hediyeleri Reklam kuruluna şikayet edin