ben böyle şansın varya..kesin bende bişey var bin kişinin arasından çıkamadım 

ben böyle şansın varya..kesin bende bişey var bin kişinin arasından çıkamadım 
 aynen ya bende şüphelendim normalde çıkması lazım ya off çok üzüldüm bak şimdi 

(

Facebook a mı mesaj atıyoruz

arkadaşlar ben bu kampanyayı görmedim bile.. 

paylaşılmadı mı acaba forumda.. kampanyaları forumdan takip ediyorum hep.. çoğu kampanyayı kaçırıyorum.. sonuçlarını görünce ne zaman oldu da bitti diyorum.. burada paylaşılmayan kampanyaları siz nereden görüyorsunuz 

faceden twitter kullanıcı adını yazıp göndermek işi sakat değil mi? 
aslında email verselerdi biz mail atardık 

kazananların içinde olmadığıma aslında üzüldüm o kadar twit attım 

arkadaşlar ben bu kampanyayı görmedim bile..  paylaşılmadı mı acaba forumda.. kampanyaları forumdan takip ediyorum hep.. çoğu kampanyayı kaçırıyorum.. sonuçlarını görünce ne zaman oldu da bitti diyorum.. burada paylaşılmayan kampanyaları siz nereden görüyorsunuz
   paylaşılmadı mı acaba forumda.. kampanyaları forumdan takip ediyorum hep.. çoğu kampanyayı kaçırıyorum.. sonuçlarını görünce ne zaman oldu da bitti diyorum.. burada paylaşılmayan kampanyaları siz nereden görüyorsunuz 
internet kampanyaları bölümündeydi sanırım heryeri kurcalayın vardı bu kampanya 

arkadaşlar ben bu kampanyayı görmedim bile..  paylaşılmadı mı acaba forumda.. kampanyaları forumdan takip ediyorum hep.. çoğu kampanyayı kaçırıyorum.. sonuçlarını görünce ne zaman oldu da bitti diyorum.. burada paylaşılmayan kampanyaları siz nereden görüyorsunuz
  laviva facebook sayfasından gördüm

sonunda ülkerden bişe kazanabildim