Çok yakın bir arkadaşımın kiloları ile başı dertte.Bu çayı duymuş.Bana bir araştırırmısın dedi.Forumda kullanıpta memnun olan var mı?
bende az önce sarımsak şampuanını okuyordum

demekki bu kış sarımsak furyası moda

ayrıca sarımsak çayını kuzenimden duydum oda yeni başlamış.

Bence bu tarz seylerden medet ummamak lazım... Yiyip yiyip bitkisel ürünlerden zayıflamayı unutalım toplumca lütfen
para tuzağı kendi kendine zayıflatmaz ancak destekleyici olur bu tür çaylardan
bende geçen hafta arkadaşımdan duydum bir haftada iki kilo vermiş . bende sarımsak çayı kokusu da varmıdır dedim hiç kokusu yokmuş. gayet memnun ama
birde şunu eklemek istiyorum bazı bitkiler sizde bulunan gorunmez hastalıkları depreştiriyor.
Bi arada çörek otu zayıflatıyor denildi çörekk otu da tansiyonu tetikliyor.
Sarımsağında tansıyonda etkisi buyuk fazlasi zarar. Ayrica anti depresan ilaclari kullananlar bu tarz seyleri içmemeli ilaçla bileşince ters tepki yapiyor.
kilo vermek icin neler yapmadiki bu bunye ah ah...bu cayi da icti az kalsin midesinden oluyordu...daha once de lahana hapi ictim yuzum sivilceyle doldu...az yiyeceksin 3 beyaz 2 kahverenginden uzak duracak suyu sevecwk ve bol bol yuruyus yapacaksin...gerisi toptan anormallik.GNC ve Solgar tipi markalarin ilaclari ise ancak ani kurtarir...
Kilo vermek için denemediğim yöntem kalmadı akupunktur maceramı hatırlıyorsunuzdur

sonrasında verdiğim kiloyu geri aldım

En son baktım ki boğazımı tutmazsam netice alamayacağım.
Diyet düşüncesinde olduğumu aklımdan sildim sağlıklı beslenme fikrini sokmaya çalıştım.

Normal ekmek yerine sadece kepek ekmeğin kabuğunu tükettim içinden köfte yaptım

pilav makarna azaltıldı.
Birde çay canım çekmediği halde geldiği için ayıp olmasın diye içiyordum
gereksiz şeker tüketiminden kaçınmak için çaycı arkadaşa çay saatlerinde bana çay getirme diye tembihledim

12 kilo verdim

devamı olacak inşallah
umut ticareti bunlar hep
zayıflamak, boyunu uzatmak , lekelerden çatlatlardan selilüitlerden kurtulmak
ne olmasını umut ediyorsanız ambalajlayıp al bunun içinde diyorlar.
Bende duydum bu ara reklamları epey var altın çilek , lahana , afrikanmango, bilmemne biberi .... sarımsak çayı biter yeni bir isimle umut satmaya devam ederler kanmamak lazım...
Ya bide değinmeden edemeyeceğim her böyle bir ürün çıktığında
Şu ünlünün zayıflama sırrı ne?
Sarımsak çayıyla kısa bir zamanda 15 kilo veren ünlü.....
yemeyin...