acil tavsiyeleinize ihtiyacım var.samsung buzdolabı kullanan var mı?kurutmalı makine almaya gerek var mı?
sharp buzdolabım var memnunum ilerde sorun olursa servis parçanın yurt dışından getirtildiğini döyledi
çamaşır makinası kesinlikke bosch alın
Kesinlikle kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye ederim.Kışın çamaşırın orda orda kurumuyor.Büyük rahatlık.Bosh en iyisi.Ben kullanıyorum.Çok memnunum
Kesinlikle kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye ederim.Kışın çamaşırın orda orda kurumuyor.Büyük rahatlık.Bosh en iyisi.Ben kullanıyorum.Çok memnunum
bende kurutmalı alacaktım ama çok araştırdım ilerde sorun yaratıyor ayrı ayrı almak daya iyi bende ileride kurutma alıp üstüne monte ettiricem kurutma ayrı bir rahatlık
Ben çok memnunum.Bayi velim.Çok önerdi onu almam için.İyikide almışım.Şimdilik bir sorun yok.Bir olsun Onu yıkarım valla makinenenin içinde
Bosh çamaşır ve buzdolabı var

satabilirim.
Ben 3 gündür Samsung ecobuble çamaşır makinesi kurutmalı kullanıyorum. Çok memnunum. Kuru temizleme özelliği de var. Kullanımı basit. Servisi çok iyi. Hepsiburada da 1600 tl. Bayisinde 1999 tl.
Ben 3 gündür Samsung ecobuble çamaşır makinesi kurutmalı kullanıyorum. Çok memnunum. Kuru temizleme özelliği de var. Kullanımı basit. Servisi çok iyi. Hepsiburada da 1600 tl. Bayisinde 1999 tl.
erteb bu arada filiz mutfak montajını yaptılar mı..biz hala beklemedeyiz
buzdolabım bosch çamaşır makinem bosch A++ ikiside gelen fatura 14 tl aylık tüketim alırsanız A++ alın enerji tasarrufu bakımından çok iyi ben hep arçelik alırdım evime bosch görünce arçeliği tek kalemde sildim açıkcası

arçelik sadece markaya para veriosun bosch ise kalitesi belli oluyor
buzdolabı bizim vestel 15 yılı geçti hala çalışıyor ayrıca çok taşındığımız için baya bi yer gezdi kamyonlara in çık kaç kere yaptı sağlam ama

çamaşır makinası içinde bosh iyi kurutmalı denemedim ama güzel olacağını düşünüyorum eviniz küçük ve kurutma yeriniz yoksa alın