Ben 2,5 senedir bu forumdayım. Çok kızdığım,güldüğüm pek çok dakika oldu sizlerle. Çok şey paylaştım,hatta kızanlar da oldu. 18 Kasım günü üniversite arkadaşımı kaybettim ben. Aylar öncesinde yine bir arkadaşımı yazmıştım sizlere,denize kurban vermiştik. Bu ise çağın illeti yüzünden hayatını kaybetti. 26 yaşında gitti. Bu illet daha önce babaannemi aldı,babamın dayısını aldı. Can almaya devam ediyor,en yakın arkadaşlarından birini aldı annemlerin.
Bu hayat boş arkadaşlar,nolur çok ciddiye almayın. İş bulamıyorum diye ağlamayın,okul bitmiyor diye üzülmeyin. Akşam evinize ailenizle giriyorsanız,onlara İyi Geceler dileyebiliyosanız lütfen sadece şükredin... Vaktinizi aldım,kusura bakmayın...
Allah sabır versin herkese.
Çok yoğun duygular yaşiyorsun canım.Allah sabır versin.Doğru söylüyorsun.Ailemizin gözlerinin içine sağlıklı bir nefes ile bakabilmek en büyük hediye.Gerisi boş...
Allah razı olsun...Dualar sızlerle olsun
ben bunu en çok oğlanlara kızarken düşünüyorum
şu an kızdığım şeyin 10 dakika sonra önemi varmı diye düşünüy insan bazen
Başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin Allah size ve arkadaşınızın ailesine sabırlar versin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
ALLAH rahmet eylesin. İnne lillehi ve inne ileyhi raciun..
Başınız sağolsun..Allah sevenlerine sabır versin
Dun gece yilliga bakinca zaman su olmus akmis dedim...Allah razi olsun,dualar sizle olsun