0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wuuu sonunda bi kazanan listesinde adım çıktı eğer isim benzerliği değilse bisikletim oldu
ben bunu aradım ama adres teyidi falan yapmadık sadece eve evrak form gönderiyorlarmış öncesinde onu doldurup geri yolluyosun sonrasını bilmiyorum adres verilmişmiydi bunda acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bunu aradım ama adres teyidi falan yapmadık sadece eve evrak form gönderiyorlarmış öncesinde onu doldurup geri yolluyosun sonrasını bilmiyorum adres verilmişmiydi bunda acaba?Gelen formlara yazılacak adresiniz.Teslim aldığınıza dair imza atıp göndereceksiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bunu aradım ama adres teyidi falan yapmadık sadece eve evrak form gönderiyorlarmış öncesinde onu doldurup geri yolluyosun sonrasını bilmiyorum adres verilmişmiydi bunda acaba?Gelen formlara yazılacak adresiniz.Teslim aldığınıza dair imza atıp göndereceksiniz. eğer adres yoksa ve gelen forma yazacaksak formu göndereceği adresi nerden bulacaklar anlamadım