Hergün Kampanya - Arkadaş , dost Ntvspor - Playstation 3 80GBFirst Sensations - İpod Shuflle 1gbZayıflama Diyet - Termal Sauna ŞortMentos Rainbow - Mentos Hediye PaketiMustafa Baydemir - 2 adet Masal KitabıRadyospor - Efes World Cup 8 T-shirt E-Kolay - Son Durak 4 BiletiGenç Türkcell - Son Durak 4 Bileti Nestle - 55 adet Nescafe + 6 adet Kare Bitter ÇikolataPepsi - 6x2,5 LT PepsiAdtech - 26,02 TL[Yatmadı
]Bioxcin - Numune Hero Baby - Hediye PaketiMilupa - NumuneNivea Silver Protect - Deodorant Seti Oltaat - Foot Care Ayak KremiCalgonit - Başlangıç SetiBebelac - NumuneSleppy - Bebek Bezi Molfix - Bebek BeziE-Kolay - Kadın Aklı Erkek Aklı Filmine Bilet
Rozi - Numune Ubuntu - 5 adet Orijinal İşletim Sistemi Calgonit - NumuneE-bülten - Borcam Yemek Kitabı ( Gelmedi Hala)Bizim Mutfak - 10 KontörNestle - 3 Adet Hazır Çorba , 3 Adet Çikoalatalı Puding , 3 Adet Puding ( Çikolatalı , Muzlu, Çilekli) , 12 adet Sütlü Nesquik , 2 adet Classic ÇikolataMolfix - 2. Kez Bez ve Islak MendilFikrimühim - Colgate Paketive hatırlamadıklarım..
tebrikler arkadaşım kat kat artsın kazandıkların...
Tebrikler Sam. Adtech'ten Bu Ay Daha Fazla Kazanç Bekliyorum Senden
Tebrikler Sam. Adtech'ten Bu Ay Daha Fazla Kazanç Bekliyorum Senden 
Hocam Ban Korkusu hevesimi kursağımda bıraktı o yüzden yoksa 100 olmuştu ama bu ay yükselteceğim
tebrikler dahada çoğalsın inşallah