0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyide link yok nereye tıklıycaz???
vay arkadaş küfürmü ettim diye okuyorum yazdığımı ama yooo sadece bir soruydu...noluyo bu millete nekadar alıngan bir ülke olduk artık ben sadece soru sordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay arkadaş küfürmü ettim diye okuyorum yazdığımı ama yooo sadece bir soruydu...noluyo bu millete nekadar alıngan bir ülke olduk artık ben sadece soru sordumben de sizin nezdinizde genel duruma da atıfta bulunarak içimden gelenleri yazdım ve üstüne yanlış anlamayın, anlayışla karşılayın dedim. alınganlık bu cümlelere alınmak değil mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay arkadaş küfürmü ettim diye okuyorum yazdığımı ama yooo sadece bir soruydu...noluyo bu millete nekadar alıngan bir ülke olduk artık ben sadece soru sordumben de sizin nezdinizde genel duruma da atıfta bulunarak içimden gelenleri yazdım ve üstüne yanlış anlamayın, anlayışla karşılayın dedim. alınganlık bu cümlelere alınmak değil mi ?üstadım dedimki bir hayır yapayımda şunun linkini koyayım...mümkün değil bulamadım...benimde takıldığım ve link istememdeki maksat buydu araki bulasın...bir hayır yapılıyor ama samanlıkta iğne aramaya dönüşüyor bir iş yapılıcaksa tam yapılmalı şayet bende eksik yaparsam benide uyarın