Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet parça olarak
120 binmi kaldı yaf
120 000 parca demek gunde 4000 parca demek buda en az gunde 14 saat demek
sız hıc uyumadınız mı ya
ha sız uyudunuz arkadasınız uyumadı ıyı de bu pc hıc kapanmadı mı? ulen ıslemcınız yanarbe
hadı onu da gecdım hıcmı bayramda dedenızın babanızın elını opmedınız hadı onu da gecdım oruc da mı tutmadınız sahurda mı yapmadınız? ıftar sofrasında laptopla masada yapboza devam mı ettiniz
sızın meslegınız samsung mobile da yapboz yapmakmı
diyelim ki ögrencisiniz hani ders, okul, yoklama felan ne iş
yapmayın etmeyın gozunuzu seveyım inanın ki bana ınandırıcı gelmıo hoş kimseyi de inandırmak zorunda da deilsiniz anlıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet parça olarak
120 binmi kaldı yafya arkadaslar bırakın bu işleri ya120 000 parca demek gunde 4000 parca demek buda en az gunde 14 saat demek
sız hıc uyumadınız mı ya
ha sız uyudunuz arkadasınız uyumadı ıyı de bu pc hıc kapanmadı mı? ulen ıslemcınız yanarbe
hadı onu da gecdım hıcmı bayramda dedenızın babanızın elını opmedınız hadı onu da gecdım oruc da mı tutmadınız sahurda mı yapmadınız? ıftar sofrasında laptopla masada yapboza devam mı ettiniz
yapmayın etmeyın gozunuzu seveyım inanın ki bana ınandırıcı gelmıo hoş kimseyi de inandırmak zorunda da deilsiniz anlıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet parça olarak
120 binmi kaldı yafya arkadaslar bırakın bu işleri ya120 000 parca demek gunde 4000 parca demek buda en az gunde 14 saat demek
sız hıc uyumadınız mı ya
Diğer kampanyasındada 24 saat uyumadım pc basında kelime kovaladım.Hayatta bazı şeyleri kazanmak kolay diil.Cabalamak gerek bazı şeyleri elde etmek icin.Yanlısmı sölüyorum
hanı 100 metre kosusunda adam son nefesıne kadar kosar tamam ama maratonda öle degıldır durum; nefesını ayaralmazsan yarı yolda kesılırsın ornegımı mazur gorun velhasıl bılgılerımı gozden gecırdım siz jet icin yarısmıstınız yanı 20 gun idi sizin yarısma sureniz 120 000 parca gunde ortalama 6000 parca yanı 20 saat ve 20 gun boyunca
vay be helal olsun
ne yıgıt delıkanlılar varmıs