***ÇEKİLİŞ BAŞLADI !!***
Müşür’ün Ahşap Hobi Dünyası ile bir takipçimize resimdeki Hürrem Sultan tabağını hediye edeceğiz. Kazanmak için yapmanız gerekenler ;
- Müşür'ün ahşap hobi dünyası ve sayfamız Rengarenk Yarışmalar sayfalarını beğenin.
- Bu görseli begenip kendi sayfanızda herkese açık olarak paylaşın. Kargo kazanana aittir.
Lütfen rengarenk yarışma sayfası ekip ortaklarını da begenmeyi unutmayınız.
Pratik Anneler , Tiki Bebek , Avoncu KIZ , Komikler Burada
Çekiliş 06 Kasımda son bulacak, kazananlar 7 Kasımda açıklanacaktır. Herkese Bol Şans !
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kızlar bu sayfa benim, su anda 11 yarısmamız var herkesi bekliyoruz.
merve cok tsk ederim konuyu actıgın için.
tabağa benzer bir şey göremedim cüzdan var?
tabağa benzer bir şey göremedim cüzdan var? 
evet açılan sayfa rengarenk yarismalar sayfasının fotograflar bölümü... ok ile ilerlerseniz diğer yarısmalara da katılım yapabilirsiniz.
tabak olan "müsür'ün ahsap hobi dünyası" sayfası ile hazırladıgımız cekilisin görseli, el yapımı süper bir HÜRREM SULTAN tabağı hediye ediliyor, çekiliş görselini sayfada bulabilirsiniz.
merve cok tsk ederim konuyu actıgın için.
rica ederim canım
merhaba bu arada ben link atamıyorum, link atabilmek için acaba kaç msj atmam gerekiyor ? bilen var mı?tskler.
Kargo kazanana ait olması kötü.
Kargo kazanana ait olması kötü.
bütün yarışmalarda öyle değil ama bu sadece bu yarısmaya özel, rengarenk sayfasındaki çogu yarısmada kargo gönderene ait. linke tıklayarak sayfa acılınca rengarenk yarismalar yazısının linkinme tıklarsanız albumde diğer yarısmaları da görebilirsiniz, tek bu yarısma yok 14 tane yarısma var.
bazı sayfalar cok mütevazi satıs yapıyorlar bu sebepten haklı olarak hediyenin kargosunu ödemeyi tolere edemeyeceklerini düşünüyorlar, sizin için sorun teşkil ediyorsa siz o yarışmalara katılmayın ama dediğim gibi sayfamda 14 yarısma var diğerlerine de bakmanızı tavsiye ediyorum.

kızlar bu sayfa benim, su anda 11 yarısmamız var herkesi bekliyoruz.
arkadaşlar bu çekiliş yarınn son, katılımınızı bekleyeceğiz. link atamıyorum facebookta
***ÇEKİLİŞ BAŞLADI !!***
Kiz &Erkek Annelerinin Yeni Mağazasi ile bir kişiye hediyemiz var.
Kazanmak için yapmanız gerekenler ;
- Kiz&erkek Annelerinin Yeni Mağazasi Rengarenk Yarışmalar ve Avoncu KIZ sayfalarını begenin.
-Bu görseli begenip kendi sayfanızda herkese açık olarak paylaşın.
Çekiliş sonucu kazanan kişi resimde gördüğü düğün, nişan ,kına özel günler için hazırlanan canlı çerçeve kazanacaktır.
Kargo alıcıya aittir.
Çekiliş 9 Ekimde son bulacak, kazananlar 10 Ekimde açıklanacaktır.
Herkese Bol Şans !