arkadaşlar ben çoçuğum için tablet arıyorum.Nakit verme durumum yok ama elimde pırlantalı kol düğmesi var.Onunla takas etmeyi düşünüyorum.EROS Pırlantanın ürünü olursa küçük bir çoçuğu sevindirmiş olacaksınız.Ankara önceliğimdir.
elinde tablet olan yok mu arkadaşlar
mine önemli değil ama sende ne var
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinElimde bundan mevcut. Pırlanta nasıl birşey acaba
Kayit olun veya
giris yapin bunun gibi ama ortasında pırlanta var tahmini değeri kol düğmesinin 350-400 tl kafa kafa ya takas ederim
üzerinde 0,04 ct pırlanta var gümüş montur üzerine pırlanta taş
Kayit olun veya giris yapin bunun gibi ama ortasında pırlanta var tahmini değeri kol düğmesinin 350-400 tl kafa kafa ya takas ederim
üzerinde 0,04 ct pırlanta var gümüş montur üzerine pırlanta taş
Bozdurma imkanımız varmı acaba
bilmiyorum ben eşime kolye almıştım yanında hediye vermişlerdi.kullanmadıım için duruyor.
pırlanta bozdurmak imkansız gibi bişey benim elimde 700 lük daha büyük pırlantalı kolye vardı elden 100 e zor verdim kuyumcular almıyor pırlantayı..
ankara da alan yerler var ama dediğim gibi hiç bozdurmak aklıma gelmedi.bozdurma kullan derim ben devamlı takım elbise ile gezmediğim spor takıldığım için evde duruyor.hem senin işin görülsün hemde benim işim görülür.Tablet veya bilgisayar kazanmış olsaydım.hiç takasa çıkarmazdım.Benim için değerli yani