0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumdan kimse yok galiba, jurili yarışmalar şüpheli. Juride bazen çok klasik sözleri ilk defa duyan adamlar vay be deyip seçebiliyorlar. En iyisi çekiliş olacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinForumdan kimse yok galiba, jurili yarışmalar şüpheli. Juride bazen çok klasik sözleri ilk defa duyan adamlar vay be deyip seçebiliyorlar. En iyisi çekiliş olacak. Ben varım arkadaşlar sadece tek bir söz yazmıştım ve çıktı çok şükür
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinForumdan kimse yok galiba, jurili yarışmalar şüpheli. Juride bazen çok klasik sözleri ilk defa duyan adamlar vay be deyip seçebiliyorlar. En iyisi çekiliş olacak. Ben varım arkadaşlar sadece tek bir söz yazmıştım ve çıktı çok şükür Ne yazmıştınız öğrenebilir miyiz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinForumdan kimse yok galiba, jurili yarışmalar şüpheli. Juride bazen çok klasik sözleri ilk defa duyan adamlar vay be deyip seçebiliyorlar. En iyisi çekiliş olacak. Ben varım arkadaşlar sadece tek bir söz yazmıştım ve çıktı çok şükür Ne yazmıştınız öğrenebilir miyiz? ya epey oldu ben katılalı ama edebiyat öğretmeniyim eski Türkçe kelimelerle kafiyeli bir beyit yazmıştım tam hatırlamıyorum açıkçası:)