Arkadaşlar allah nasip kısmet ederse yurtdışı gezisine gidicem. Fotoğraf Makinesine ihtiyacım var.800-tl ile 1000-tl arası düşünüyorum.Bu konuda fikriniz var mı ?marka model v.s. yardımcı olur musunuz?
İyi akşamlar elimde Canon 1000D fotoğraf makinesi var isterseniz size satabilirim..
biz geçenlerde teknosadan 500 tl ye sony aldık çok iyi çekiyor zoomu yüksek.çarşıya çıktigınızda kendiniz sony marka yada daha iyi markalara göz atıp bakın.şimdiden hayırlı yolculuklar.
arkadaş galiba taşınabilir kompakt elde ve cebe sığan birşey istiyor.hem güzl fotoğraf çeksin hemde full hd video kalitesi iyi olsun istiyor.'' canon sx hs 260 veya 280 modelini öneririm.280 oluyorsa o daha iyi. yalnız tavsiyem ekstradan yedek batarya almalısın.gezilerde çok büyük ihtiyaç ve full hd video meraklısıysan batarya çabuk biter.yedek batarya alayı asla ihmal etme.
internete gir mutlaka araştır 1000 lira civarı en iyi kompakt makine tavsiyesi yaz.belki kafana daha fazla yatan marka model olabilir
5 sene önce Japonya'dan Canon S5 getirtmiştim.
O güne kadar daha ufak cebimde taşıyabileceğim bir makine vardı, artık yetmemeye başladığı için daha büyük birşey alayım dedim.
Sonrasında farkettim ki yeni makine büyük olduğu için heryere götüremiyorum bu yüzden de çektiğim fotoğraf sayısı azalmaya başladı.
Makineyi alırken boyutuna da dikkat etmenizi öneririm.
biz geçenlerde teknosadan 500 tl ye sony aldık çok iyi çekiyor zoomu yüksek.çarşıya çıktigınızda kendiniz sony marka yada daha iyi markalara göz atıp bakın.şimdiden hayırlı yolculuklar. 
bende aynısı mı bilemiyorum ama sony ve teknosa dan 500 civarında almıştık tavsiye ederim özellikleri güzel bir ürün
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin aldığımız makina bu.bizde memnunuz güzel çekiyor sony iyi marka gerçekten
Dslr-like Fujifilm s6500fd var elimde. Profesyonel aldığım için satıyorum. 350tl
Arkadaşlar bunu aldım ben Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
güzel makine güzel fiyat.ben bu modeli kıvrımları olmadığı, düz kare sabun kalıbı gibi olduğu için tercih etmiyorum ama bu görsel zevk meselesi.yoksa senin için tasarım önemli değilse iyi makineyi iyi fiyata almışsın

hayırlı olsun güle güle kullan.yedek bataryasını mutlaka al.heleki geziye gideceksen olmazsa olmaz.ihmal etme sakın

çok çabuk bitiyor özellikle full hd video çektiğin zaman.