Bi site buldum arkadaşlar. Şöyle yazıyor:
Samples are available as long as stocks last. We take great precautions to keep the information you share with us private. You must be aged 18 or over to request or send a free sample. Please allow 28 days for delivery. Only one sample per household will be provided.
Numuneler stoklarda olduğu sürece gönderilebilir. Bizimle paylaştığınız bilgilerinizin özel kalması için büyük tedbirler alıyoruz. Numune talebi için 18 yaşında ya da 18 yaşından büyük olmalısınız. Numunelerin ulaştırılması için bize 28 gün tanıyın. Her adrese bir gönderim yapılacaktır.
Kargoyla ilgili bi bilgi bulamadım ama tamamen ücretsiz yazıyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
sözlükten cevire bildiğim kadaryla istedim..You can check the status of your request at Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin with your order number below:
Aşağıdaki sipariş numarası ile Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin de isteğinizin durumunu kontrol edebilirsiniz:
diye bi yazı çıktı gönderecekler heralde:D cok teşekkürler konuyu paylastıgın için..
yaklasik 3 hafta kadar once doldurmustum bu forumu. tntsampletracking sorgulaması ıcın verdıklerı siparis kodu sistemde gorunmuyor.
sağol jodim ellerin dert görmesin
denemekten birşey kaybetmeyiz. teşekkürle.r
talep numarası istıyor neyaptıız ben bısey anlaamdım
talep numarası istıyor neyaptıız ben bısey anlaamdım 
bilgileri doldurunca bi numara veriyor, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu siteden o numarayı yazıp isteğimizin durumuna bakabiliyoruz, kargo takibi gibi bişey sanırım.
parfüm numunesimi geliyor yoksa karta sıkılmış kokusu mu? genelde parfüm numunesi deyip sadece kokusunu yolluyorlar
Karışık bir türkçe çeviri
Örnekleri stokları son sürece mevcuttur. Biz bilgileri bizimle paylaşmaktadır gizli tutmak için büyük önlemler alın. Veya üzerinde talep etmek veya ücretsiz bir örnek göndermek 18 yaşında olmalıdır. Lütfen teslimat için 28 gün izin. Hane başına sadece bir örnek sağlanacaktır. Lütfen Gizlilik İlkesi below.
Ben örnek istiyorum: Lütfen bize isteyip güncel tutmak için izin
ücretsiz. Doldurun detayları burada beni arzu
Beni inanılmaz
Senin baştan çıkarma kiti bir parçası olun. Ücretsiz Numune. Doldurun detaylar burada
* Biz, İngiltere, ABD ve Fransa kullanılamaz örneklerindendir bilgilendirmek için pişman