0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu Uryan ailesinin neyi var neyi yoksa hep yarışmalardan sanırım Tebrikler Melisa-Yılmaz Uryan çifti,şansınız daim olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu Uryan ailesinin neyi var neyi yoksa hep yarışmalardan sanırım Tebrikler Melisa-Yılmaz Uryan çifti,şansınız daim olsun acaba şans mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu Uryan ailesinin neyi var neyi yoksa hep yarışmalardan sanırım Tebrikler Melisa-Yılmaz Uryan çifti,şansınız daim olsun acaba şans mıŞanstır elbet,sonuçta her yarışmaya katılınca mutlaka birşeyler çıkar.Geçen merak ettim,araştırdım..Geçen sene Arzum şiir yarışması düzenlemiş,Melisa Uryan ödül kazanmış,bu sene hala devam eden Arzum 7/24 Çay robotunda Melisa Uryan gene büyük ödülü kazanmış..Ve daha nice kazanımları var araştırırsanız görürsünüz Bence şans ve takip etmeyle alakalı ne şansi? hile yapiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu Uryan ailesinin neyi var neyi yoksa hep yarışmalardan sanırım Tebrikler Melisa-Yılmaz Uryan çifti,şansınız daim olsun acaba şans mıŞanstır elbet,sonuçta her yarışmaya katılınca mutlaka birşeyler çıkar.Geçen merak ettim,araştırdım..Geçen sene Arzum şiir yarışması düzenlemiş,Melisa Uryan ödül kazanmış,bu sene hala devam eden Arzum 7/24 Çay robotunda Melisa Uryan gene büyük ödülü kazanmış..Ve daha nice kazanımları var araştırırsanız görürsünüz Bence şans ve takip etmeyle alakalı
ne şansi? hile yapiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne şansi? hile yapiyor.Sen kim oluyorsun da kalkıp benim hakkımda atıp tutuyorsun burada.Benim neyi nasıl kazandığım seni ilgilendirmez.İstediğim yarışmaya istediğim şekilde katılırım bunun kritiğini yapmak sana düşmez.Geçtiğimiz günlerde de bu tarz yorumlar yaptın,cevabını yaptığın hileleri ortaya çıkradığımızda aldın.Bir daha benim hakkımda olumlu ya da olumsuz hiç bir yorum yapma.Herkes işine baksın.ben hicbir zaman hile yapmam. kimsenin de hakkina girmem.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne şansi? hile yapiyor.Sen kim oluyorsun da kalkıp benim hakkımda atıp tutuyorsun burada.Benim neyi nasıl kazandığım seni ilgilendirmez.İstediğim yarışmaya istediğim şekilde katılırım bunun kritiğini yapmak sana düşmez.Geçtiğimiz günlerde de bu tarz yorumlar yaptın,cevabını yaptığın hileleri ortaya çıkradığımızda aldın.Bir daha benim hakkımda olumlu ya da olumsuz hiç bir yorum yapma.Herkes işine baksın.
onu başkasi yapti yerime ürünüde kullanmadim zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinonu başkasi yapti yerime ürünüde kullanmadim zaten. sen veya bi başkası hiç farketmez, sonuç olarak yaptın.o kişi yapmiş adresim vardi bana geldi.gelince söyledi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinonu başkasi yapti yerime ürünüde kullanmadim zaten. sen veya bi başkası hiç farketmez, sonuç olarak yaptın.