bu çeklş hakları silinecek bence uygulama başlayınca çünkü uygulamada saçmalık var süre koymanın mantığı ne zaten sınırsız oynayabiliyon
daha önceki uygulamalara katılmış olmalısınız. İlk kez katılanlara çıkıyor.
benim hesabımdan çıkmamıştı form. Eşim adına açtığımız hesaptan ilk kez katılım yaptığımız için form çıktı.
ben daha önce katılmıştım.Ama her seferinde tekrar form çıkıyor.fakat günü gelmediği için yatıklarımız sayılmayacak bence
bu çeklş hakları silinecek bence uygulama başlayınca çünkü uygulamada saçmalık var süre koymanın mantığı ne zaten sınırsız oynayabiliyon
of forum neden çıkmadı sinir oldum ona bak şimdi..aynen ya bnde 2 dakikada 2 tane çekiliş hakkı alıyorum..
bugün kaç kez oynadığımı hatırlamıyorum ancak toplam çekiliş hakkım 50 olduğunda günlük katılım hakkınız dolmuştur uyarısı çıktı oynasam da hak vermedi
FORMU DOLDURDUM BEN AMA BENDE 1 YADA 2 ÇEKİLİŞ HAKKI ÇIKIYOR O KADAR OYNUYORUM. ARKADAŞ DAVETİ DE YAPTIM. SONUÇ HEP AYNI.
BENDE ANLAMADIM BU OYUNDAN BİRŞEY.
FORMU DOLDURDUM BEN AMA BENDE 1 YADA 2 ÇEKİLİŞ HAKKI ÇIKIYOR O KADAR OYNUYORUM. ARKADAŞ DAVETİ DE YAPTIM. SONUÇ HEP AYNI.
BENDE ANLAMADIM BU OYUNDAN BİRŞEY.
kazananlar pazartesi 17.00 da açıklanıcakmış..sayfayı yenileyip bidaha oynayın.mesela 2 dakikada 2 tane yaptınız diyelim..daha 10 saniye varsa bekleyin bitince bidaha oynarsınız.
197 ÇEKİLİŞ HAKKIM VAR ŞUAN SİZİN KAÇ TANE