Gönderen Konu: Carrefour Uzmanlar Buluşuyor  (Okunma sayısı 3341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı isolayn

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
Carrefour Uzmanlar Buluşuyor
« : 18 Haziran 2013, 07:18:46 »

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Carrefour Uzmanlar Buluşuyor
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2013, 10:01:06 »
Artık sıkıldım carrefourun kartlı kampanyalarından. Bu kart işi başladığından beri büyük ödül kazanamadım. Şuna bak 20 kişiden 10u aynı aile, diğerlerini de araştırsan bir bağ bulursun. Yedekler bile aynı aileler. Biz de 5-10 tane ile kazanmayı bekleyelim. Millet 1000-2000 tane ile katlıyo sanırım. Nasıl oluyosa !!!

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2013, 10:22:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Artık sıkıldım carrefourun kartlı kampanyalarından. Bu kart işi başladığından beri büyük ödül kazanamadım. Şuna bak 20 kişiden 10u aynı aile, diğerlerini de araştırsan bir bağ bulursun. Yedekler bile aynı aileler. Biz de 5-10 tane ile kazanmayı bekleyelim. Millet 1000-2000 tane ile katlıyo sanırım. Nasıl oluyosa !!!
aynen benim düşüncelerimi yazmışsınız
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2013, 10:43:06 »
Firmaların maximum katılım sınırı koyması lazım bu şekilde bu iş çözülmez.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2013, 10:47:19 »
6200 katılımı 3000 3000 bölüşülmüş sanırım bu kadar şans mümkün değil olmaz. Bu kadar alışverişte mümkün değil olmaz. toptancı olsan olmaz market sahibi olsan niye carrefourdan alasın gider toptancıdan ucuza alırsın olmaz işte olmaz. olur diyen forumdaki kazanan arkadas bir zahmet artık bizede anlatsın nasıl olduğunu her seferinde böyle kafa yormayalım haklısın deyip kapatalım bu konuyu..

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2013, 10:52:09 »
çok fazla söze gerek yok.katılımı kartlı yaparsan her zaman şüphe olur.ancak ürünlerin içine konulduğunda herkes ya nasip der ürünü alır.şüphe olmaz en azından..bizimgibiler de 5-10 katılım yapıp da gazeteye aval aval bakarız.napacaz başka. :o

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2013, 10:53:56 »
bu tip kampanyalarda toptanın önüne geçmek için tek çözüm ambalaj içine şifre
koyulmasıdır ve ya 80 lerdeki gibi ürünün kullanıldığını ispatlayan başka yollar denenmeli,
ülkerde olduğu gibi tüm ariel v.b deterjanlara yıl boyunca ambalaj içi şifre basılabilinir istense
ve düşünülse çok zor birşey değil,ben buna katılmadım ama katılıpta rahatsızlığını firmaya ücretsiz
iletmek isteyen varsa; 0800 2616365
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2013, 11:11:16 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2013, 13:06:50 »
 Bu çekilişi olan ürünler Kredi kartlarının şu kadar alışverişe şu kadar bonus veya bin lira harcama sözüne şukadar nakit avans kampanyalarıyla birleştirildiği zaman sanırım toptancı fiyatına düşüyordur.

Kişileri eleştiremiyorum firmanın bir katılım sınırı ve ürünün ambalajı bozulmadan katılım yapılabilirlik boşluğu var ondan faydalanıyorlar gayette legal asıl hatayı yapan firmalar.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2013, 13:12:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu çekilişi olan ürünler Kredi kartlarının şu kadar alışverişe şu kadar bonus veya bin lira harcama sözüne şukadar nakit avans kampanyalarıyla birleştirildiği zaman sanırım toptancı fiyatına düşüyordur.

Kişileri eleştiremiyorum firmanın bir katılım sınırı ve ürünün ambalajı bozulmadan katılım yapılabilirlik boşluğu var ondan faydalanıyorlar gayette legal asıl hatayı yapan firmalar.

Aynen katılıyorum adamların suçu yok firmalar açık kapı bırakıyor.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 18 Haziran 2013, 13:22:23 »
ben de katılmadım kampanyaya ama şu noktada hem fikirizki kazanan adamların suçu yok..hangimiz bi oyunun bi kampanyanın püf noktasını yakaladığımızda aman bi tek kendi adıma katılıyım yeter diyoruzki...dolayısıyla adamlar da tüm sülale katılıyor..diyecek laf yok..ama firmalara diyecek çok söz var.onların da tabi kolaylarına geliyor,eski ürünlerin üzerine bi kart yapışıtırıverip şifre vermek (maliyeti az uğraşı az) ama eğer ki sen adam gibi profesyonel bir firma isen böyle ucuzluklara kaçıp tüketicinin sana olan güvenini sarsmayacaksın..
izgim