Fetih 1453 " İstanbul mutlaka feth edilecektir Onu feth eden ne ulu bir komutan, onun askerleri ise ne güzel askerlerdir" (Hz. Muhammed)
Doğan Çantadan Yeni bir yarışma daha... Fetih 1453...
Detaylar>>>> Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatılmak için resmi paylaş ve şifreleri bulmaya başla...
İyi Eğlenceler...
Doğan Çanta
25 -30 ürüne baktım harf falan yok
Uygulama yapılandırması verilen URL'ye izin vermiyor.: Uygulamanın ayarları verilen URL'lerden bir veya daha fazlasına izin vermiyor. URL'ler İnternet Sitesinin URL'si ve Kanvas URL'si olmalıdır veya domain ygulamanın domainlerinden birinin altdomaini olmalıdır.
[/size]bende böyle bir yazı çıkıyor siteye giremiyorum[/color]
Ben de şifre bulamadım. 1 harf dahi bulamadım,bi bulamayan ben miyim, bulan olmuş diye mesaj attım artık

Herkes aramaya devam ediyor diye geri döndüler.
Sorunu iletin hemen ilgileniyorlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinŞifrelerin bulunduğu kategorileri girmişler. Kimse bulamadı anlaşılan biz gibi
Kazansam da almam artık çantalarını. Gerçi artık vermezler bana bir şey

Özel hayatıma kadar her şeyi sordular resmen. Kampanyacıysanız direk elerim dediler. Başka hesaplardan kampanyacı olduğumu öğrenmeye yönelik sorular sordular. Ondan sonra işin boyutu değişti. Msn filan var mı dediler en sonunda

Engelledim artık.
İşte diğer kullandıkları profil şu:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kazansam da almam artık çantalarını. Gerçi artık vermezler bana bir şey
Özel hayatıma kadar her şeyi sordular resmen. Kampanyacıysanız direk elerim dediler. Başka hesaplardan kampanyacı olduğumu öğrenmeye yönelik sorular sordular. Ondan sonra işin boyutu değişti. Msn filan var mı dediler en sonunda
Engelledim artık.
İşte diğer kullandıkları profil şu:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yuhhh artıkkkkkk firmaların bu kadar düşük olmalarından nefret ediyorum
bi çantaya kalmadık benide elediler kampanyacıyım diye mantıksız ne ettiği belli olmayan sayfa bulaşmayın