mediş bence en iyisini yaptın cnm çünkü çokkk kalitesiz bi yarışma  oylar her 5 dk da bir verilio böyle saçmalık mı olur ya bide 30 gün sanki plazma falan vercekler altı üstü 100 tl lik çek  oyların günde 1 verilmesi gerekirdi bence ve yarışma daha kısa sürmeliydi  neyse ya kalitesizlik işte 

arkadaşlar her nekadar yarışma dandikte olsa sizi desteklemeye devam edicem.... 

mediş bence en iyisini yaptın cnm çünkü çokkk kalitesiz bi yarışma  oylar her 5 dk da bir verilio böyle saçmalık mı olur ya bide 30 gün sanki plazma falan vercekler altı üstü 100 tl lik çek  oyların günde 1 verilmesi gerekirdi bence ve yarışma daha kısa sürmeliydi  neyse ya kalitesizlik işte 
evet gerçekten bu emeğe hediyeler çok az ama maksat kazanmak,damlacıma bikaç kitap alırız ne yapalım. destekleriniz için çooook teşekkürler:)

evet canın resmen dalga geçilior
birde kendi emek verdiğin gibi başkalarıın emeğinide görüyorsun 
şuanda mesela 5 kişi çabalıyor yazık diyorum o kadar insanı uğraştırmaya gerek duymamaları lazımdı kaliteli bir site olsaydı herkese hediyeyi yüksek şekilde tutardı.oyuncaklarınıda kazzık fiyata satıyorlar benim dışardan aldığım oyuncak orada %25 daha pahalı  

100tl kazandırcaklar adamın canını cıkartıyorlar
inşallah bizim forumdan olanlardan biri kazanır diyorum ama 1.sıradaki kesinlikle bırakmaz ben 1.lik için yarışıyordum o sebepten bıraktım oy verenler sağolsun 3 gün hiç pclerinin başından kalkmadan verdiler bende aynı şekilde oturdum verdim ama oğluma oyuncak alacağıma o güzel vaktimi oğlumla geçiririm daha anlamlı olur dedim çıktım.

Desteklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...
Tabi destek destek destek 

Medilayn ii gidiyordun çıktığına üzüldüm 

Desteklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...
Tabi destek destek destek 
Medilayn ii gidiyordun çıktığına üzüldüm 
lasido sende iyi gidiyorsun maşallah:)

arkadaşlar oylarınız verildi tekrardan   baktım şimdi ecrin yağmur birinciymiş    ama gerçekten çokkkkk tatlı uyuyo yaa

arkadaşlar oylarınız verildi tekrardan   baktım şimdi ecrin yağmur birinciymiş    ama gerçekten çokkkkk tatlı uyuyo yaa
Hem destek hem iltifat için çok teşekkürler...