Gönderen Konu: ÇİZİ MİNİ HİKAYE 25 Haziran 2013  (Okunma sayısı 2533 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
ÇİZİ MİNİ HİKAYE 25 Haziran 2013
« : 22 Mayıs 2013, 16:12:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

her hafta hikaye yazan 30 kişiye teknosa 50 tl çek
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2013, 17:47:05 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: ÇİZİ MİNİ HİKAYE
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2013, 16:15:24 »
ÇİZİ MİNİ HİKAYE KATILIM KOŞULLARI

1) 14 Mayıs – 25 Haziran 2013 tarihleri arasında Çizi Facebook Sayfası üzerinde yer alan “Çizi Mini Hikaye” Facebook Uygulamasında istenen koşulları yerine getiren katılımcılar ödül kazanma şansı yakalayabilecektir.

2) Kullanıcı oyuna girdiği zaman karşısında Çizi Mini ve Çizi Orjinal’i görür. İkili karşılıklı mini bir hikayeyi canlandırırlar. Kullanıcı karşısına çıkan alana kendi hikayesini yazar. Kullanıcının yazdığı Mini Hikayeyi Çizi ve Çizi Mini seslendirir. Kullanıcı videosunuz izler ve admin onayına gönderir. Video içeriği uygunsa videosu galeride yer alır ve paylaşılabilir hale gelir.

3) Kullanıcı videosu onaylandığı anda hediye için çekilişe katılmış olur. Uygulamada videosu onaylanan tek çekiliş; onaylanan videoyu duvarında paylaşan artı 2 çekiliş hakkı daha kazanır. Bir gün içerisinde onaylanan yalnızca bir video ve aynı videonun paylaşımı çekiliş hakkı kazandırır. (Dolayısıyla kullanıcı gün içerisinde maksimum 3 çekiliş hakkı kazanabilir.)

4) Daha fazla çekiliş hakkı kazanmak için, kullanıcının ertesi gün yeni bir video yaratıp, moderasyondan onay alıp, duvarında paylaşması gerekmektedir.

5) Kullanıcı çekilişe katılabilmek için uygulama sonunda karşısına çıkan formu eksiksiz doldurmak zorundadır.

Her hafta çekiliş ile 30 kişiye 50TL’lik Teknosa hediye çeki verilir.

6) Teknosa Mağazalarında yapılan alışverişlerde üzerinde yazılı miktarda indirim sağlamaktadır. Bu çek tüm Türkiye’deki Teknosa Mağazalarında kullanılabilir. Teknosa Mağazalarının içerisindeki Shop in Shop’larda, kontör alımında kullanılamaz. Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. yetkililerinin kaşe ve imzasını taşımayan çekler geçersizdir. Bu çek karşılığı nakit ödeme yapılmaz, nakde çevrilmez, hediye çeki verilmez. Çekin kaybedilmesi halinde Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin hiçbir sorumluluğu yoktur. Bu çek hamiline düzenlenmiş olup çeki ibraz eden hak sahibidir. Bu hediye çekinde yazan miktara KDV dahildir. Ürün faturası, çek tutarı kadar eksik verilir. Bu çek tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz. Bakiyesi için para üstü, hediye çeki vb. talep edilemez. Önceki satın almaların taksit ödemelerinde kullanılamaz.” Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin’a özel kampanyalar hariç tüm kampanya ve indirimlerde geçerlidir.

7) Kazanlar, her Pazartesi günü Facebook sayfasından açıklanacaktır.

8. Bir yarışmacı bir haftanın çekilişinde yalnızca 1 defa ödül kazanabilir. Kazanamayan yarışmacılar, yarışma süresi boyunca davet mekanizması ile bir sonraki haftanın hediyesi için çekilişe katılma hakkına sahiptir.

9) Ödül, 6 Hafta boyunca verilecek olan 30 adet Teknosa hediye çekidir. Her hafta çekiliş sonucu kullanıcılara verilecektir.

10) Kazanılan ödüller Yıldız Holding A.Ş. tarafından gönderilecektir. Talihlilerin adreslerinde bulunamaması ve/veya yanlış adres beyanı veya benzeri problemlerden dolayı ikramiyelerini teslim alamamasından Yıldız Holding sorumlu tutulamaz.

11) Yarışma kapsamında kazanılan herhangi bir ödül nakite çevirilemez, başka bir kişiye devredilemez. Gerekli görüldüğü takdirde, yarışmaya katılan tüm katılımcıların kimlik ibraz etmesi zorunludur.

12) Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar. Ad, soyad, telefon, e-posta ve adres bilgisi eksik veya yanlış olan talihlilere ikramiye verilmez.

13) İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV + ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülük ve harcamalar talihliler tarafından ödenir.

14) Katılımcı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitesinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

15) Kampayanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, web sayfasına veya Internete erişimde aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile kampanyanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Yıldız Holding A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

16) Yıldız Holding A.Ş. hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

17) Yıldız Holding A.Ş. ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz.

18) Yıldız Holding A.Ş. hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

19) İşbu kampanyanın düzenlenmesinden dolayı ortaya çıkacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku uygulanacak olup ihtilafların çözüm yeri İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleridir.

20) Bu kampanyanın Facebook sitesi ile bir ilişkisi yoktur. Yaşanacak problemlerden Facebook sorumlu değildir.

21) Kampanya’ya Yıldız Holding A.Ş. ve Ogilvy&Mather çalışanları katılamaz. Katıldığı tespit edilen çalışanların ikramiyeleri verilmeyecektir.

22) Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

23) Yıldız Holding A.Ş. ve Ogilvy&Mather önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2013, 18:25:28 »
NE BİÇİM İŞ SAYFADA ADRES VE BİLGİLER KAYBOLUYOR :o :o >:( >:( >:( >:(
halil45

Çevrimdışı weltew

• Usta Kampanyacı
  • işimiz ALLAH'a kaldıysa olmuş bil
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2013, 19:13:27 »
zorla formu doldurdum

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2013, 21:57:28 »
formu dolduramadım yapanlar nasıl yaptı tarayıcı kaynaklı mı acaba
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2013, 22:07:27 Gönderen: drbengu »
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2013, 01:28:14 »

burdan deneyin.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2013, 19:48:30 »

burdan deneyin.

süpersin :)
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2013, 17:34:05 »
ya burda napcaz valla bişiy anlamadım ya  :-[

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 02 Haziran 2013, 17:41:46 »
ya burda napcaz valla bişiy anlamadım ya  :-[

hikaye yazıyorsun gönderiyorsun.mod.lar onaylıyor sonra çekilşe katılıyorsun..ben de cuma günü yazmıştım hala onaylanmamış.sanırım geç onaylıyorlar ben de anlamadım
izgim

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2013, 17:44:13 »
bu çizilere öyle hikayeler yazıp söylettim ki yerlere yattım gülmekten.Ama hiç birini göndermedim.Çok seviyeli olanları gönderdim ;D
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...