gizemlitosbaga
Emeğe bakışına hayran kaldım(!) Sana yapacak yorumum yok. Cunku sana yorum yapmaya gerek yok
senli benli konuşma içine girecek samimiyeti nereden bulduğunuz konusunda bir fikrim yok.
emeğin ne olduğunu çok iyi biliyorum, işi "ekmek, ekmek, ekmek, para, para, para" ile sürekli olarak ilişkilendiren sizsiniz ve dolayısıyla baş vurgunuzun emek olduğunu düşünmek bu koşullar altında bi' hayli güç. internet global bir dünyadır volkanada bey, düzeni kuran ben değilim. siz sevgili sitenize "a" yazıp internet diliyle "post ettiğinizde" bunu paylaşıma açmış olursunuz ve üzerinde hak iddianız kalmaz maalesef. bu benim düzenim değil, dediğim gibi. fakat insaniyet, vicdan ve o beni itham ettiğiniz "emeğe saygı" çerçevesinde kaynaktan izin alınabilir, alıntı gösterilebilir vs. fakat etik olmayan biçimde bu süreğen hâle getirilirse orada bir sıkıntı var demektir. forumumuzda hiçbir zaman bu gibi etik olmayan bir tutum sergilenmemiştir, sizin de bunca hassas görünümünüze inançla sizin de bu tutumu göstermeyeceğinizi düşünmek taraftarıyım. kişisel sürtüşmelerle forumu itham ettiğinizin farkında mısınız bilmiyorum ama buna müsaade etmeyeceğimi bilmenizi isterim. gören gözler, duru bir zihin ve işleyen bir vicdan neyin ne olduğunun ayrımını yapabiliyor olmalı.
siz kendinizi hangi konuda yetkili merci kabul ediyorsanız, yetkinizin işleyeceği platformda olun zira orası burası değil. site içeriklerinizi noter tasdikine filan da sunabilirsiniz, üyelerinize özel de yapabilirsiniz, kafası bu şekilde çalışan bir insan olarak daha yaratıcı fikirler bulacağınızdan hiç şüphem yok.